≫ 

"Svrbi me regija prepona": Urnebesna "korona" prepiska sa Institutom u CG postala viralna

Odgovor administratora izazvao je velike simpatije korisnika Tvitera

  • 1
Crna Gora, Tviter Foto: Printscreen/Twitter/@buksnanvarvarin

Korona virus ne smiruje u zemljama regiona, a izuzetak nije ni Crna Gora. Naime, Institut za javno zdravlje te države saopštio je da je u poslednjih 24 sata registrovano 145 novozaraženih, a da su četiri osobe preminule.

Međutim, kao što često biva, u kriznim situacijama lakše nam je da preguramo novonastala dešavanja korišćenjem humora. U prilog tome ide i nedavna prepiska jednod od korisnika društvenih mreža sa oficijelnim profilom Instituta za javno zdravlje na Tviteru.

Naime, očigledno nezadovoljni građanin podelio je objavu sa brojkama koje se tiču broja zaraženih i umrlih od koronavirusa uz komentar:

- Zasvrbela me regija prepona.

Međutim, ubrzo je usledio je humorističan odgovor administratora zvaničnog naloga, koji je sarkastičnom dosetkom osvojio simpatije korisnika te društvene mreže.

- Poštovani, svrab u preponama može predstavljati ozbiljan zdravstveni problem i razlog za brigu. Uzroci ovoga problema neretko imaju i javnozdravstvene implikacije i mogu ukazivati na čitav niz infekcija i zaraznih bolesti. Predlažemo da se obratite svom izabranom lekaru - stoji u odgovoru Instituta za javno zdravlje.

Video: Kon: Ako simptomi korone prestanu za 14 dana, nemate razlog da se testirate

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • DRUŽE

    19. oktobar 2020 | 21:40

    TA SE BOLEST ZPVE PICAJZLI MORAŠ KOD GINEKOLOGA👩‍👩‍👧‍👦💇💯😭😷😍😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA