Policajci po autoputu jurili čoveka koji je zaboravio ženu u toaletu: Nije ni primetio da je nema

Kada su ga konačno zaustavili, muškarac je tvrdio da mu "ništa ne fali u kolima"

  • 3
Kiša u Jagodini, Jagodina nevreme Foto: Tanjug/Dušan Aničić

Nemačka policija morala je u sredu po autoputu da juri čoveka koji je zaboravio ženu na jednom odmorištu kod Getingena.

Bračni par iz Norveške sa sinom se vraćao sa odmora iz Španije i na proputovanju kroz Nemačku stali su na odmorištu kako bi išli u toalet. Dok su muškarci bili u kabini, žena je i sama odlučila da napusti vozilo i ode do toaleta, ali je po povratku doživela neprijatno iznenađenje - nije zatekla ni supruga ni sina ni automobil, prenosi RTL.

Žena se uspaničeno vrtela kraj autoputa, sve dok jedan carinski službenik, koji je slučajno prolazio tuda, nije stao i pokušao da je smiri. Kada mu je objasnila da su joj sin i suprug nestali, Nemac je odmah alarmirao policiju koja se dala u poteru za "beguncima". Bezbrižnog oca i još bezbrižnijeg sina uhvatili su nekih 50 kilometara dalje, kako krstare u terencu punom kofera.

Kada su ih zaustavili i upitali da li im nešto fali u vozilu, obojica su vidno iznenađeni tvrdili da je "sve na broju". Policajac je potom vozača šokirano upitao: "Pa dobro čoveče, gde ti je žena?", na šta je ovaj samouvereno odgovorio: "Evo spava pozadi". Policajac je potom od obojice zahtevao da "bolje pogledaju", a kada su to i učinili sin je prepadnut konstatovao da nema mame.

Ubrzo je porodica bila ponovo na okupu, a svi su se smejali bizarnoj situaciji. I ostavljena žena i zaboravni muškarac su se svim srcem zahvaljivali policajcima što su ih ekspresno ujedinili, a nakon toga su nastavili put ka Norveškoj. Nije poznato da li je ovog puta žena sedela napred.

Video: Upao usred noći u prodavnicu brze hrane, napravio sebi klopu, pa odlučio malo da dremne

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • ZVEZDA

    24. oktobar 2020 | 15:17

    Nije ga zvala na telefon?

  • panic

    22. oktobar 2020 | 12:11

    i u ovu glupost treba da verujemo 50 km voziti i neprimetiti da žena nije u auto čista fantazija to je najmanje 30 min voznje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA