≫ 

Ne, nije vestern u pitanju: Birači na konjima otišli da glasaju za Trampa ili Bajdena

Prizor iz Nevade privukao veliku pažnju korisnika društvenih mreža

  • 3
Izbori u SAD, Nevada, glasanje Foto: Printscreen/Twitter/@votolatino

Izborna groznica već uveliko trese Sjedinjene Američke Države, a svet željno iščekuje 3. novembar kako bi saznao da li će Donald Tramp biti predsednik te zemlje i naredne četiri godine, ili će ga na toj funkciji smeniti protivkandidat Džo Bajden.

Veliki broj građana pohrilo je na birališta kako bi ranije glasao, a nekim mestima su ljudi čekali i po 10 sati u redu kako bi ispunili svoju građansku dužnost.

Međutim, prizor iz Nevade privukao je veliku pažnju korisnika društvenih mreža. Naime, na video snimku koji se pojavio vidi se kako birači dolaze na glasanje u maniru koji smo sretali u starim vestern filmovima - jašući konje.

Takođe, treba napomenuti da su se prvog dana ranog glasanja na predsedničkim izborima u Njujorku formirali dugi redovi gde su građani satima čekali da glasaju.

Na hiljade Njujorčana pohrlilo je na birališta, a mnogi kažu da su izašli, jer strahuju da se njihov glas možda neće računati ako budu glasali putem pošte, prenosi "Njujork tajms".

Video: Tramp se oporavio od korone, pa zamešao kukovima ispred pristalica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA