≫ 

Da li Melanija zaista ima dvojnicu? Stručnjaci otkrivaju šta se krije iza fotke "lažne" prve dame

Teorija zavere o dvojnici prve dame SAD godinama cirkuliše na društvenim mrežama

  • 0
Melanija Tramp Foto: Tanjug/AP

Fotografija nasmejane Melanije Tramp dok izlazi iz helikoptera dovela je do prave pometnje na društvenim mrežama, a mnogi sugerišu kako se zapravo radi o njenoj dvojnici jer njen osmeh ne odgovara suptilnom smehu, koji smo navikli da viđamo na njenom licu.

Teorija zavere o dvojnici Melanije Tramp, koja je menja na javnim događajima, godinama cirkuliše na društvenim mrežama, a pojavi se svaki put kada neko primeti i najmanju promenu na njoj.

Međutim, stručnjaci sada otkrivaju kako poznata ličnost koja inače održava izraz bez emocija, može da postane "neprepoznatljiva" kada se osmehuje zbog "podizanja masnih jastučića" i "pomeranja nabora kože" na licu.

Estetski praktičar dr Husein Čema rekao je za FEMAIL da osmeh može dramatično da promeni izgled slavne ličnosti, posebno ako se obično fotografiše s kamenim izrazom lica, prenosi Daily mail.

- Bilo koji izraz lica zahteva upotrebu naših mišića lica. Kada se osmehnemo, mišići se skupljaju u donjem delu lica kako bi pokazali svoj osmeh. Pritom se masni jastučići preko obraza podižu i guraju uz naše oči, čineći ih manjim - objasnio je on.

Prema njegovim rečima, ovde se ne radi o dvojnici već samo ljudi nisu navikli da vide Melaniju Tramp kako se osmehuje.

Da podsetimo, Melanija je uslikana kako se osmehuje dok je izlazila iz helikoptera na putu do poslednje predsedničke debate.

Na fotografiji Melanija nosi velike naočare za sunce i širok osmeh, ali su mnogi korisnici Tvitera baš zbog njega posumnjali da se radi o dvojnici.

Video: Tramp naredio Melaniji da se smeje: Ona nabacila najkiseliji osmeh na svetu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA