Borat otvorio nalog na Tviteru: Prati Trampa, Melaniju, Medvedeva, Anu Brnabić i Vladu Srbije

Boratov nalog otvoren je 9. oktobra, a većina njegovih objava dosad odnosi se upravo na američkog lidera

  • 1
Sacha Baron Cohen Foto: Tanjug/AP

Posle 14 godina od izlaska filma o čuvenom Boratu, stigao je i njegov nastavak. Ovom prilikom, izmišljeni lik, kog tumači Saša Baron Koen, otvorio je nalog na Tviteru, a spisak naloga koje prati je i te kako zanimljiv.

Naime, na spisku od 33 naloga koje je Borat zapratio nalaze se američki predsednik Donald Tramp, članovi njegove porodice, potpredsednik Majk Pens, ambasade Sudijske Arabije, Ujedinjenih Arapskih Emirata, bivši predsednik Rusije Dmitrij Medvedev, Kremlj, ali i nalog Vlade Srbije i srpske premijerke Ane Brnabić.

Boratov nalog otvoren je 9. oktobra, a većina njegovih objava dosad odnosi se upravo na američkog lidera.

Da podsetimo, i u nastavku se čuje nama dobro poznata muzika. Pa tako drugi filmski nastavak otvara Bregovićeva "Ederlezi", koja je publici poznata iz "Doma za vešanje" Emira Kusturice, komponovana s motivima romske muzike i obrađivana u raznim stilovima. Borata u Ameriku iz rodnog sela u Kazahstanu prati i "Kalašnjikov", još jedan Bregovićev pulen, komponovan za potrebe Kusturičinog filma "Podzemlje".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Hororka

    28. oktobar 2020 | 18:30

    Hhahaha. Koji je on car! Nehuman, nekorektan nacionalno, etnički, rasistički, seksistički ali opet duhovit. Obožavam ga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA