≫ 

On je uzeo njeno prezime, ona njegovo. Sada se oboje prezivaju Beli-Božić

Mladi par privukao je mnogo pažnje

  • 0
Kiran i Tili Vajt Krismas Kiran i Tili / Foto: Facebook/Kieran White-Christmas

Novopečeni bračni par Kiran i Tili, oboje stari po 20 godina, odlučili su da se venčaju tokom epidemije sa samo nekoliko gostiju na prijemu, a to nije bilo najneobičnije na ceremoniji.

Tili, čije je devojčako prezime Krismas (Božić) odlučila je da uzme Kiranovo ime Vajt (Beli) i doda ga svome. Kiran je doneo istu odluku, tako da su u bračne vode uplovili sa prezimenom Vajt Krismas iliti Beli Božić. 

- Zapravo smo izvlačili štapiće da vidimo kako će nam prezime glasiti kada se venčamo, dok naš prijatelj nije postavio sliku sa mature uz heštag #WhiteChristmas.

- Želela sam da zadržim svoje prezime iz više razloga - oduvek sam ga volela i obožavam Božić. Ispostavilo se da muškarac za koga sam se udala ima prezime koje uz moje savršeno paše - kazala je ona.

Kiran i Tili išli suu zajedno u školu u Bridportu u Engleskoj od 12. godine. Zaljubili su se jedno u drugo kada su postali tinejdžeri.

Kiran ju je zaprosio 2018. godine.

Video: Srce seksi fudbalerke ukrala je jedna crnka: Igraju u suparničkim timovima, ali pobedu slave vatreno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA