≫ 

Mala Beograđanka se plašila da će koronom zaraziti i Deda Mraz, a onda je dobila misteriozno pismo

Malena Beograđanka došla je u poslovnicu pošte po važnu pošiljku, koja joj je vratila osmeh na lice u ovim mračim "korona-danima"

  • 3

U jednoj beogradskoj pošti danas je glavna atrakcija bila jedna šestogodišnja devojčica, koja je sva ponosna sa pasošem došla do šaltera i rekla da očekuje "važnu pošiljku". Ipak, malena nije slutila da joj je pošiljka stigla sa dalekog Severnog pola i to ni od koga drugog, nego od Deda Mraza.

Devojčicu je u poštu dovela mama, koja se danima dovijala kako ćerkici da vrati osmeh na lice. Devojčica je, naime, bila veoma tužna što se zbog korone ne viđa sa drugarima, a strahovala je i da li se zarazio Deda Mraz.

- Ćerkica ima šest godina, a suprug i ja smo je dosta ograničili zbog pandemije, jer u kući imamo i malu bebu, što je uticalo na njeno raspoloženje. Kako je već velika i svesna je i pandemije ali i da se Nova godina bliži, danima me je zapitkivala kako je Deda Mraz, da li je i on dobio koronu... A šta ako je u bolnici, pa ne uspe da joj pošalje poklone - kaže nam M. S., mama devojčice.

Mama je uveravala da je Deda Mraz sigurno dobro, ali to nije smirilo zabrinutost malene. Potom je htela da je oduševi tako što će okititi stan, ali je shvatila da je za to previše rano. Nakon dugog razmišljanja dosetila se da naruči da se napravi posebno pismo od Deda Mraza i da se pošalje preporučenom pošiljkom.

- Nažalost, poštar je došao u trenutku kada mi nismo bili tu, pa nam je u sandučetu ostavio onaj papirić da pismo podignemo u pošti. Šta ću, odmah ujutru sam je spakovala u kola i rekla joj da joj je stigla neka važna pošiljka i da mora lično u pošti da je preuzme - kaže nam sa osmehom mama.

Kao da je velika, devojčica je sva važna, sa pasošem došla do šaltera i zamolila radnicu da joj preda preporučeno pismo.

Njenu reakciju, koja je sve u pošti oduševila, možete pogledati na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA