≫ 

"Panda-mija" obuzela nemački restoran: Vlasnik na neobičan način rekao vlastima šta misli o merama

Očekuje se da će nemački zvaničnici produžiti mere blokade do 20. decembra

  • 1
Restoran pande Foto: Tanuug/AP

Vlasnik jednog restorana u Frankfurtu na neobičan način izrazio je protest protiv nemačkih mera blokade zbog pandemije korona virusa tako što je mesta za sedenje napunio plišanim igračkama u obliku pandi, što je asocijacija na reč "pandemija".

Očekuje se da će nemački zvaničnici produžiti mere blokade do 20. decembra što znači da barovi, restorani i mesta za zabavu moraju da ostanu zatvoreni, dok će prodavnice i škole da budu otvorene, navodi "Reuters".

- Želeli smo da unesemo malo života u naš testoran. Ovo su "panda-mija" pande - rekao je Đuzepe Fišera, menadžer restorana "Pino".

Pande sede za stolovima, a neke čak "ispijaju" pivo "Korona".

- Ovo je tihi protest. Ponuda našim gostima - rekao je on, dodajući da će ostaviti svetlo uključeno i noću kako bi prolaznici mogli da uživaju u prizoru.

Nemačka vlada će dodeliti paket pomoći pogođenim firmama u iznosu od 20 milijardi evra u decembru, što je dodatak pomoći od 10-15 milijardi za novembar.

Video: Pobili se u kineskom restoranu pa se unakazili vrelom supom: Svađa zbog WC-a

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA