Kad one iskoče iz kabine, mnogima dah zastane: Ove lepotice "gare" šlepere svetskim drumovima

Ove dame mogu svakog muškarca za "pojas da zadenu"

  • 3

U svetu više nije retkost da vidite ženu koja vozi kamion, ali kada žensko iskoči iz kabine i dalje mnogi ostaju zapanjeni. Srpskim i evropskim drumovima, za volanom šlepera i petotonaca, krstare i mnoge Srpkinje, koje su taj posao izabrale što iz ljubavi, što iz nuždepa i one privlače poglede znatiželjnika i izazivaju komentare.

Svima koji misle da za komandama teretnjaka sede neke rogobatne dame, koje izgledom više liče na muškarce nego na žene, imaju da poruče samo jedno - da se grdno varaju...

Najbolji dokaz za to jesu fotografije profesionalnih vozača kamiona iz Rusije, Amerike, Norveške, Velike Britanije...

Za početak, to su lepe Jekaterina i Julija. To su samo dve žene od najmanje 30 koliko ih ima u Rusiji, a mnoge njihove koleginice su takođe mlade, atraktivne i, što bi se reklo, mogu svakog muškarca za "pojas da zadenu".

Jekaterina je do sada obišla 77 od 85 regiona Rusije. Dugo je, kako priča, maštala da vozi kamion, ali joj roditelji nisu dali. Zato je krišom položila test i dobila dozvolu da vozi teretnjake. Sledeći korak je bio mnogo teži, nijedna kompanija za transport nije htela da je zaposli.

- Kada sam telefonom pokušala da se prijavim za posao, svi su mislili da se šalim i da sam pogrešila broj. Nakon šest meseci sam shvatila da treba da kupim kamion i krenem - rekla je Jekaterina Kuznjecova.

Simpatična Julija se pre sedam godina upustila u posao koji nije specifičan za žene. Ona prevozi konje... Koliko je vešta i sa prikolicom zakačena za terenac, isto tako vešto parkira šleper gde god poželi.

Najveću pažnju možda ipak privlači Jekaterina Gromova, lepotica iz Habarovskog, koja već dve godine jezdi drumovima zaštićena moćnim kamionom.

Ona kaže da se nigde ne oseća bolje nego na drumu, u kabini kamiona, a često, na oduševljenje pratilaca kači fotografije kako pozira kraj svog "mezimca".

I u SAD lepotice osvajaju drumove. Devojka koja sebe na mrežama naziva Big rig Barbie vozi kamion već deset godina, a gde god se pojavi, privlači neverovatnu pažnju.

U Velikoj Britaniji uzdahe mami lepa Nikola koja rado voli da kaže da kamioni nisu samo za dečake.

U Noreškoj gospođica Granberg brine da teški tovar stigne na krajnje odredište. Dok fotke selfije za volanom, kaže da nema vremena za šminku i da samo vozi i vozi.

Koja lepotica vam je najlepša? Pišite nam u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA