≫ 

Dr Mihajlo, kojeg žene obožavaju, na udaru jer je uhvaćen na žurki bez maske: "A nama vičeš nosite"

Obožavaoci doktorka, koji na Instragamu slovi za najzgodnijeg medicinskog radnika, poludeli nakon što su videli da uživa bez maske

  • 5
Doktor Mihajlo Varšavski

Instagram/Doctor Mike

Doktor Mihajlo Varšavski, koji mami poglede žena širom sveta, postao je omražen nakon što je uhvaćen kako luduje na jednom brodu bez maske.

Mihajlo, koji je Rus poreklom, poznat je lekar na Menhetnu, a na društvenim mrežama ga prati na stotine hiljada žena koje su oduševljene njegovom lepotom. Nažalost, otkako se pojavio snimak na kojem se vidi kako mladi doktor luduje bez maske, mnoge obožavateljke su po njemu osule paljbu.

"Nama stalno pričaš da nosimo maske, a šta ti radiš", besnele su korisnice društvenih mreža.

 

Mihajlo, poznatiji kao doktor Majk, proslavio je 31. rođendan u društvu lepotica na jednom brodu u blizini Majamija, a na snimcima se vidi kako se grli sa njima dok niko od njih nema masku.

Potom je osvanuo snimak kako jednoj devojci golišav masira vrat, dok kraj njih stoji boca šampanjca, što je dodatno razbesnelo obožavatelje.

- Znam da je to tvoj život i da možeš da radiš šta god hoćeš, ali ti si sam izabrao da budeš javna ličnost. U skladu sa tim, a i zbog svoje profesije, moraš da paziš kako se ponašaš. Nekad sam te poštovao i cenio tvoje savete, ali nakon ovoga više ne - napisao je jedan korisnik mreža.

Varšavski, kojeg je 2015. godine magazin People nazvao "najseksi doktorom", od proletos je stalno apelovao na građane da koriste masku.

- Nije važno da li je ona hirurška, pamučna ili svilena. Svrha maske je da onemogući da kapljično širite infekciju - pričao je nedavno doktor za medije.

 

U razgovoru sa američkim epidemiologom, čuvenim doktorom Faučijem, Mihajlo je isticao da je distance isto veoma važna da bi se sprečilo širenje korona virusa.

Lepog Mihajla na Instagramu prati skoro 4 miliona ljudi, na Fejsbuku samo milion manje, dok njegove savete na Youtube prati više od 6,5 miliona ljudi.

Izvor blizak lekaru pokušao je da odbrani potez Varšavskog, govoreći da je Mihajlo skinuo masku samo da bi se bućnuo u moru.

- Doktor je skinuo masku dok se kupao. Ovo je bio privatan brod - rekao je izvor blizak Mihajlu ističući da doktor i dalje smatra da su nošenje maske i fizička distanca ključni u sprečavanju širenja virusa.

- Želim i da se zna da su svi protokoli i preporučene mere na proslavi bile ispoštovane. Uključujući i kapacitet popunjenosti broda, kao i testiranje - dodao je izvor.

Video: Mala Beograđanka (6) dobila neočekivanu pošiljku: U koverti ju je čekalo pismo Deda Mraza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Зоран Ловћенац

    27. novembar 2020 | 16:07

    Значи короне немааа

  • Нина

    27. novembar 2020 | 19:57

    Њега мушкараци воле не жене

  • dušica

    27. novembar 2020 | 17:45

    Ma kakva maska. Dozvolila bi celu da me pregleda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA