≫ 

Dalmatinci šokirani: Na polici s dečijim igračkama prodaju se i one za odrasle

Neko se zaneo slažući police

  • 1
Nevjerovatno što se prodaje za djecu među igračkama u kineskom dućanu u Sinju. I to je sve, zamislite, namjenjeno...Posted by Denis Bobeta on Уторак, 01. децембар 2020.

 

 

Županijski većnik i poverenik Mosta za Splitsko-dalmatinsku županiju Denis Bobeta neugodno se iznenadio robom na policama jedne prodavnice.

- Neverovatno šta se prodaje za decu među igračkama u kineskoj prodavnici u Sinju. I to je sve, zamislite, namenjeno deci. Sad se pitam jesam li ja toliko zaostao kad mi je bilo neugodno što sam to uopšte uočio na polici - požalio se na društvenim mrežama.

Među igračkama za decu nalaze se i one za odrasle. Tako su tu privesci pričvršćeni za čep za kadu u obliku penisa, kao i penis-igračke koje se pokušava pogoditi pridruženim obručima, prenosi Index.hr.

Njegovi pratitelji zaključili su da je ovo "prestrašno" i "bolest".

- Neko ko sređuje police u prodavnici ili naručuje robu očito ne zna razliku između igračaka za decu i igračaka za odrasle... - zaključili su.

Video: Šta ti je to u ustima? Sram te bilo! Šta tražiš ispod kreveta?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • europski standardi

    2. decembar 2020 | 06:33

    Asti sinjske gospe, di ovo poštenom kršćaninu u Sinju da se desi. O sveti Ante, O sveti Roko, sveti Dje, sačuvaj i sakloni...eeee

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA