≫ 

Knjiga o desničarskom političaru hit zbog naslova i praznih stranica

Knjiga "Zašto bi Salviniju trebalo verovati, poštovati ga i obožavati" na 110 stranica i uz cenu od 6,99 evra nudi prazne stranice

  • 0
Mateo Salvini

Foto: Tanjug/AP

Knjiga o ultradesnom opozicionom političaru Mateu Salviniju na vrhu je liste najprodavanijih naslova na italijanskom Amazonu iako sadrži samo prazne stranice.

Knjiga "Zašto bi Salviniju trebalo verovati, poštovati ga i obožavati" na 110 stranica i uz cenu od 6,99 evra nudi prazne stranice i već danima je u vrhu popisa najbolje prodavanih knjiga na italijanskoj stranici internet prodavca, prenosi Hina.

- Knjiga je puna praznih stranica. Uprkos višegodišnjem istraživanju, nismo mogli da pronađemo ništa što bismo rekli po tom pitanju pa, molim vas, slobodno je koristite za sopstvene beleške - navodi se u opisu knjige.

Kao autor navodi se "Aleks Grin, politički analitičar" i verovatno se radi o pseudonimu.

Prema Amazonu, knjiga je objavljena o ličnom trošku autora u februaru 2019.

Očita šala privukla je pažnju mnogo italijanskih medija među kojima su i La Stampa, La Repubblica, Il Fatto Quotidiano ili Sole 24 Ore. Kritike na Amazonu uglavnom su pozitivne, a prosečna ocena je 4,7 zvezdica.

Dugotrajno i naporno čitanje, ali vredelo je - piše jedan kupac. Nekima se šala ipak nije dopala.

Pišem vam samo da vam kažem da se radi o praznoj knjizi prodatoj u spletki s levičarskim Amazonom samo za zabavu levičara. Kupio sam je samo da bih o njoj loše pisao. Ne bi trebalo da je kupite! - napisao je muškarac koji je knjigu ocenio jednom zvezdicom.

Salvini (47) je vođa stranke Liga. Političar koji deli društvo poznat je po tvrdim stajalištima prema migrantima i naklonosti drugim populističkim vođama poput odlazećeg američkog predsednika Donalda Trampa.

Video: Palma se našalio sa Đanijem: Pevač se štrecnuo posle jednog poteza političara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA