≫ 

Ukrao patike ispred stana, dobio poruku: Imam gljivice i radim u kovidu, vidimo se na odeljenju

* Muškarac zaposlen u KC Vojvodina ostao je bez obuće pred stanom broj četiri * Porukom se obratio kradljivcu za slučaj da žive u istoj zgradi

  • 27
Patike, lopov

Foto: Shutterstock. Facebook

Na društvenim mrežama pojavila se poruka jednog komšije drugom zbog navodne krađe patika. Iako u opisu nije navedeno gde se to desilo, navodi iz poruke sugerišu da je u pitanju Vojvodina. U opisu objave ne stoji ni podatak o tome kada se desilo, ali ga situacija sa korona virusom jasno stavlja u ovu godinu.

Dakle, jedan muškarac iz stana broj četiri neke zgrade nama nepoznatog grada ostao je bez patika. Ne zna o kome je reč, ali veruje da će saznati, i to zbog ova dva razloga.

U svom obraćanju, kako kaže, lopovu, poručuje da će se sresti u Kliničkom centru Vojovidne, gde je oštećeni zaposlen - i to u kovid sistemu.

- Komšiji koji mi je danas ukrao patike ispred stana broj 4, želim da poručim da imam gljivičnu infekciju stopala i da radim u KCV u kovidu, nosim ih na posao svakodnevno. Vidimo se na odeljenju, lopove! Ostale komšije znajte da je lopov među nama - stoji u poruci koja je objavljena na Fejsbuk stranici Naj lepši citati scecke književnosti.

Objavu su naslovili kletvom na kub, a gest opljačkanog čoveka pobrao je i empatiju i simpatije.

Video: Ušli smo u crvenu zonu kovid bolnice: Virus nije izmišljen i ova odela ne oblačimo bez razloga

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Jeca

    5. decembar 2020 | 17:04

    I ja cu komsijama da bacim svu obucu, zasmrdese celu zgradu.Svoj smrad neka unesu u svoj stan, pa neka uzivaju. Seljaka na sve strane.

  • Hm

    5. decembar 2020 | 16:59

    Ako ima gljivice znaci da mu smrde noge. Mozda je nekome dosadilo da udise taj smrad, pa ih je bacio.

  • Filip

    5. decembar 2020 | 15:52

    Sledeci put se izuj ispred ulaza u zgradu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA