≫ 

Hrvatska influenserka u novembru zaradila 9.000 evra? Nevernim Tomama odgovorila u Kolindinom fazonu

Uz snimak je montirala i legendarni govor bivše hrvatske predsednice

  • 0
Andrea Fabrić influenserka hrvatska Printskrin: TikTok

Hrvatska influenserka Andrea Fabrić pokazala je koliko je navodno zaradila u novembru na društvenim mrežama, odgovarajući na komentar jednog korisnika koji joj je poručio da novca tamo nema.

Lajfstajl vlogerka Andrea Fabrić čiji Jutjub kanal prati više od 147.000 ljudi, a preko 41.500 pratilaca ima i na TikToku, na toj društvenoj mreži objavila je snimak u kojem tvrdi da je u novembru zaradila preko 18.000 kuna (2.385 evra), a još 51.000 kuna (6.760 evra) joj je na čekanju naplate.

Na snimak je zalepila komentar na koji je odgovarala, ali i montirala već sad legendarni Kolindin govor u kojem je bivša predsednica tvrdila da se to može, prenosi Index.hr.

@andreafabricReply to @1edin222 kad ekipa misli da lažem... #fyp #foryou #foryoupage #2020 #zarada♬ original sound - Ranko Blitva

- Znači 70.000 za poslednja dva meseca? To je cca 30.000 što je više od 25.000 što je otprilike predsednička plata - samo je jedan od komentara na TikToku.

- Oops - odgovorila je vlogerka.

- Glupo je kad se dokazuješ - još je jedan od komentara na koje je odgovorila.

- Volim kako niko nije zadovoljan... svi s***te kad niko neće reći, a kad kaže, d***te da se hvali, pa j***te - poručila je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA