≫ 

Svetlana je kao dete stradala u požaru: Telo joj u ožiljcima, ali je uspešan model

Ova mlada devojka i njena priča će vas šokirati, ali i motivisati da zauvek verujete u sebe da nastavite čak i kada je najteže

  • 0

Opekotine ruske tinejdžerke Svetlane Aleksejeve čine oko 50 posto njenog tela i neprekidan su podsetnik na traume i zlostavljanje u detinjstvu.

Sada je napunila 18 godina, i spremna je da preuzme modnu industriju. Ovaj potpuni obrt u njenom životu naveo ju je da zavoli sebe i svoje telo.

Dok je njena mama bila u prodavnici i ostavila je samu kod kuće sa 4 godine, ona je upalila sveću jer nije bilo struje, plamenom je htela da skloni viseći končić sa pidžame, ali se taj pokušaj pretvorio u spasavanje života od vatre.

Pižama je bila sintetička i Svetlana se zapalila cela. Kada je njena majka stigla kući zatekla je Svetlanu u opekotinama. Odmah su otišle u hitnu pomoć i nakon dva meseca kome Svetlana se probudila.

Za svo to vreme njena majka nije došla ni jednom da je poseti, niti joj je bila donator kože iako je trebala.

Kada se vratila kući usledile su godine omalovažavanja, vređanja i zlostavljanja od majke i vršnjaka, dok nije došlo do toga da je majka gađa nožem.

Nakon toga Svetlana je završila u domu za nezbrinutu decu i od tada se njen put menja. Njena priča nije ni malo laka, ali danas sa 18 godina Svetlana živi u Moskvi sa svojim momkom i uspešno se bavi modelingom.

Ona želi da motiviše ljude da zavole sebe i svoje telo i da pruže što više ljubavi, podrške i razumevanja jedni drugima.


U tome i uspeva i iako nailazi na negativne komentare, ona se na to ne obazire već živi svoj život punim plućima.

Kako Svetlana sada izgleda možete pogledati u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA