Živi u Austriji, a oženio bi se damom sa Balkana: "Tražim ženu da nije lenja, koja će da čisti kuću"

Mladi Emir, koji vuče korene sa Balkana, kaže da nikako ne bi mogao da podnese aljkavu ženu

  • 23
Emir traži devojku sa Balkana Printscreen ATV.at

Emir, 21-godišnji mladić iz Austrije, koji vuče korene sa naših prostora, rešio je da putem televizijske emisije pronađe srodnu dušu, i voleo bi da to baš bude žena sa Balkana.

Emir, koji živi u Badenu i radi na građevini, već dve godine pokušava da nađe devojku, ali do sada nije imao sreće. Zbog toga je putem emisiji "Alles Liebe" odlučio da objasni svetu kakvu to ženu traži. S obzirom na to da su mu roditelji iz Bosne, kaže da ga "krv vuče na Balkan" i da bi rado voleo da se zabavlja sa devojkom sa naših prostora.

Osim što bi trebalo da bude lepo vaspitana i vedrog duha, Emirova devojka trebalo bi da ispuni niz kriterijuma.

- Kada stvarno upoznate ženu shvatite da nije onakva kakvom se prvo predstavila - objašnjava Emir.

Drago bi mu bilo da upozna neku brinetu ili plavušu sa naših prostora, sa savršenim osmehom koja je najviše tri godine mlađa od njega.

- Bilo bi dobro da je Muslimanka, jer u suprotnom bi bilo problema kada se deca rode. Ne želim lenju ženu, bitno je da je kuća čista. Da se razumemo, može i muško da pomogne, ali to prvo žena treba da uradi - rekao je Emir u emisiji ATV.

Ovaj mladić kaže da jednu stvar nikako ne bi trpeo, a to su prljavi sudovi: "Da dođem kući, a sudovi nisu oprani, pa to je ludilo!", rekao je on.

Upitan zašto baš traži devojku sa Balkana, Emir je dao objašnjenje - kaže da su devojke sa naših prostora ponosne.

- Razmišljaju drugačije od devojaka iz Austrije. Na primer, lepo se oblače. Nikad ih u kafiću nećete videti u trenerci - kaže Emir, prenosi Kosmo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA