≫ 

Vredni tata od ove uništene sobe napravio raj za ćerkicu: Jedan detalj je mnogima zapao za oko

Tata se baš potrudio da njegova mezimica uživa

  • 2
Renoviranje sobe Foto: Reddit/sammyboyunlimited

Jedan tata odlučio je da za svoju mezimicu, koja bi trebalo da se rodi za dva meseca, preuredi staru sobu i od nje napravi pravi bebi-kutak.

Njegov posao nije bilo lak, jer je u sobi trebalo dosta toga preurediti, a ujedno je morao da traži i dozvolu od opštine da odradi izolaciju u delu kuće gde će ubuduće spavati njegova ćerka. Nakon što je dobio sve neophodne papire, vredni tata sa Novog Zelanda se bacio na posao.

Za početak se pobrinuo da uradi zidove i postavi dobru izolaciju, a potom je u sobu postavio itison, kako bi njemu i supruzi bilo uvek toplo dok uživaju sa ćerkicom. Potom je zidove okrečio u svetlo plavu boju, a na prozor je stavio nove, deblje zavese, kako bi po potrebi on i supruga mogli da zamrače prostoriju.

U sobu je od nameštaja uneto samo ono što treba, ali je jedan detalj svima zapao za oko. Naime, osim dečijeg kreveca, komode za stvari i udobne stolice, tata je u sobu ubacio i jedan krevet sa fiokom, u kojoj je dodatni dušek.

- Ovo je odlična ideja što ste ubacili i krevet unutra. Mnogo mi je poznata ona situacija kada bih se vratio u krevet a beba se probudi za pet minuta. Ovako ćete uvek biti uz nju - napisao je jedan korisnik Reddita.

Tata je rekao da je upravo na to mislio kada je krevet prebacivao u sobu.

Video: Kreativni tata u epizodi Dobar, loš, gladan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Joj

    16. januar 2021 | 13:41

    Ako ste pazljivo citali civek je MORAO da trazi DOZVOLU da bi radio izolaciju na kuci !!! A kod nas prave zgradurine bez dozvole po zelenoj povrsini itd Srbija 1780 god-Novi Zeland 2021 god

  • Patron

    16. januar 2021 | 09:47

    Wow

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA