≫ 

Teoretičar zavere tvrdi: Vanzemaljci imaju bazu u Kolumbiji?

Prema rečima Voringa, autor snimka tvrdi da je objekat snimio oko šest sati ujutru dok se penjao na jedno od najviših brda u Medelinu

  • 4
Vanzemaljci, Kolumbija, NLO Foto: Printscreen/Youtube/ UFO Sightings Daily

Teoretičar zavere i lovac na NLO Skot Voring još jednom je privukao pažnju korisnika društvenih mreža,

Naime, on je na svom blogu podelio snimak neke vrste letelice iznad Medelina, drugog grada po veličini u Kolumbiji. Kako kaže, snimak je načinjen u oktobru prošle godine, ali je tek nedavno objavljen na internetu.

Prema rečima Voringa, autor snimka tvrdi da je objekat snimio oko šest sati ujutru dok se penjao na jedno od najviših brda u Medelinu, kao i da je pokušao snimak da dostavi raznim medijima. Nije dobio nikakav odgovor, kaže teoretičar zavere.

Voring je kazao da je snimak “apsolutni dokaz da tamno-sivi NLO u obliku šestougla često skenira stanovnike Medelina, i da možda postoji i vanzemaljska baza ispod grada gde na hiljade stvorenja koja nisu sa Zemlje žive, prenosi "Sputnik".

Dok neki smatraju da Voringove pretpostavke imaju osnova, postoje i oni koji su odbacili tvrdnje. Ima komentatora koji aludiraju na kvalitet snimka i ističu da ukoliko ne može da se zumira NLO u 2021. godini, "onda bolje da koriste stari polaroid".

Video: Da l su vanzemaljci ili je neki sektaški obred: Meštani ugledali misteriozni krug usred polja žita

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Zozi

    23. januar 2021 | 07:42

    Njihove baze su iza Antarktika zato 6 zemalja Neda istraživanja na Antarktika providno

  • Kom

    23. januar 2021 | 08:30

    Pa da... i Eskobar je u stvari bio vanzemaljac, a drogu je prodavao da bi sagradio podzemni grad za vanzemaljce koji sada tamo dolaze u pohodu na osvajanje Zemlje.... a snimak je loš jer je trip bio jak.. pa nije stigao da zumira

  • Рус

    23. januar 2021 | 08:20

    Jesu li primili vakcine?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA