≫ 

Ljude u Srbiji razbesneo video u kom mladić menja farbe za kosu: Ispostavilo se da je sve bila šala

On je objasnio da je odmah nakon snimanja vratio farbe na njhovo mesto

  • 2
Decak

Printskrin: Twitter

Takozvani "prenk" snimci na društvenoj mreži Tik tok stekli su veliku popularnost, a jedan momak iz Srbije razbesneo je javnost zbog videa na kom u jednom prodajnom lancu prebacuje plavu farbu za kosu u ambalažu crne i obratno.

Ovo je naljutilo naročito žene, koje češće od muškaraca kupuju ove proizvode, jer su pomislile koliko bi bile besne da su želele da se ofarbaju u plavo, a završile sa crnom bojom kose koju bi teško mogle da skinu, a da ne oštete kosu.

 

"Da li on zna da neke bake ili majke možda nemaju novca da se ulepšavaju kod frizera i da ih muževi farbaju, zamislite taj poraz kad dobije drugu boju", jedan je od komentara na ovaj video.

Oglasio se momak koji je snimio video

 

Ipak, ispostavilo se da nije sve na društvenim mrežama onakvo kakvim se prikazuje. Ovaj momak je na Tik Toku objavio novi video u kom je objasnio da je ispod originalnog snimka u kojem menja kutije farbama pisalo da je u pitanju šala, te da su odmah posle snimanja vraćene na mesto, ali da je tekst ispod videa odsečen i tako podeljen na drugim društvenim mrežama.

 

- Neka osoba je odsekla komentar ispod videa i izbacila samo video u kom ja to radim i gde sam ja ispao idiot. Tako da sam ja posle toga to izbrisao jer ne želim nikom da pravim lošu reklamu, niti mi je to bila namera. Namera mi je bila da ovo bude samo prenk, vi to niste shvatili - rekao je u videu.

Video: Tiktoker razbesneo žene u Srbiji: U šali zamenio farbe za kosu u radnji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Pa sta

    8. februar 2021 | 12:40

    Ja to redovno radim, po kutiju dve. Radim u prodavnici pa mi dosadno nekad. I baš me zaboli uvo što će se neko naljutiti. Eto pa se vi farbajte 😘

  • Haski

    8. februar 2021 | 14:54

    Ako je šala ok, ali ja sam nalazio prazne kutije farbe, kalodonta, raznih krema, kradu i ostavljaju kutije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA