Lea se tetovirala na početku pandemije, sada tetovažu mora da skriva zbog onog što na njoj piše

Kada su joj na koži ispisivali ove reči nije ni slutila da će morati da nosi dugačak rukav da bi ih sakrila

  • 1
Lea i tetovaža

Printscreen TikTok

Lea Holand (25) iz SAD postala je slavna jer je morala da počne da skriva tetovažu koju uradila na samom početku pandemije.

Naime, Lea je na ruku istetovirala rečenicu kojom ju je opisao njen prijatelj i to 4. marta 2020. godine, samo dva dana pre nego što je njen rodni Kentaki dobio svoju prvu žrtvu pandemije.

Ostatak godine provela je skrivajući tetovažu na kojoj piše: "Hrabro i radikalno odbijam da nosim masku".

 

- To je rečenica kojom me opisao prijatelj. To znači da sam osoba koja ne voli da se pretvara da je ono što nije. Nisam imala pojma da će antimaskeri dobiti toliko pažnje. Celo leto sam nosila rukave kako moja tetovaža ne bi bila pogrešno shvaćena - objasnila je za Buzz Feed.

@wakaflockafloccar##stitch with @hannanicbic I could NOT have had worse timing. ##fyp ##foryoupage ##tattoo ##worsttattoo ##winner P.S. I’m not anti-mask I promise 🤦🏻‍♀️♬ original sound - wakaflockafloccare

 

Tetovažu je pokazala na TikToku odgovarajući na pitanje: "Koja je najgluplja tetovaža koju ste ikad imali?", a snimak je brzo postalo viralan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA