Neverovatna priča: Radile zajedno osam godina, pa slučajno saznale da su rođene sestre

Kasandra je saznala da ima sestru kada je posetila svoje biološke roditelje u Dominikanskoj republici

  • 0
Cassandra Raquel Madison Foto: Facebook/Cassandra Raquel Madison

Džulija Tineti (31) i Kasandra Medison (32) upoznale su se 2013. dok su radile u istom gradu. Nisu ni slutile da bi mogle biti rod, sve dok im neznanci nisu ukazivali na sličnost. Ispostavilo se da su rođene sestre.

- Džulija je primetila dominikansku zastavu na mojoj ruci i rekla je kako je tamo usvojena. Zaustavila sam je kako bih joj rekla da sam i ja od tamo usvojena. Postale smo prijateljice, počele da nosimo sličnu odeću i zabavljale smo se dok smo svima govorile da smo sestre - ispričala je Kasandra.

Postale su najbolje prijateljice, a osam godina nisu shvatale da su zapravo sestre. Budući da su se naslušale komentara o sličnosti, počele su da se pitaju jesu li zaista u krvnom srodstvu, no njihovi papiri za usvajanje nisu se nimalo podudarali. Mesto rođenja, prezimena i ime majke je bilo drugačije.

Kasandra je saznala da ima sestru kada je posetila svoje biološke roditelje u Dominikanskoj republici. Otkrili su joj da su imali devetoro dece, tri dečaka i šest devojčica, no bili su prisiljeni da nju i Džuliju daju na usvajanje jer nisu mogle da priuštite izdržavanje velike porodice.

Devojke su tada odlučile da urade DNK test, a njihove su sumnje ubrzo potvrđene, piše Net.hr.

- Sestre smo! Ista mama, isti tata! Dve devojke koje rade zajedno su zapravo sestre! Volim te, bliznakinjo - napisala je Kasandra na Fejsbuku.

Video: Bliznakinje živele jedna do druge 67 godina, a nisu znale da su u srodstvu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA