≫ 

Korejci na čistom srpskom otpevali "Molitvu" Marije Šerifović: Pokidali su!

Momci su oduševili publiku

  • 9
Fantom singer, Phantom Singer Printskrin: Youtube/Mjesecev Prah

Pesma "Molitva" Marije Šerifović pobedila je na Pesmu Evrovizije 2007. godine i to je bio trenutak za pamćenje, posebno jer je Marija pevala na maternjem jeziku, a ne na engleskom. "Molitva" je oduševila ne samo Evropu, već i čitav svet, a godinama kasnije, to su dokazali i momci iz jednog korejskog benda.

Oni su se ovom pesmom predstavili u korejskom muzičkom šou programu "Fantomski pevač" (Phantom Singer), koji se emitovao od 2016. do 2020. godine i u pitanju je bilo muzičko takmičenje, sastavljeno od 4 runde gde je svaki pevač pevao solo, duet, troglas i na kraju se pojavljuju tri kvarteta i tada se bira pobednik emisije.

Snimak koji je oduševio Srbiju je izvođenje Molitve, sa izuzetnim pevačkim glasovima i izgovorom našeg jezika, što je Azijatima veoma teško jer naši jezici nemaju nikakvih sličnosti.

Komentari na mrežama su pozitivni i svi su oduševljeni izborom pesme kao i izgovorom našeg jezika. Pevačke mogućnosti da ne spominjemo.

Poslušajte i pogledajte ove momke kako izvode pesmu Marije Šerifović u videu ispod.

Video: Vojnik američke mornarice, rođen je u Kini, srce mu je u Srbiji i obožava Kijine pesme

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA