Slatkoća puta četiri: Mečka pokušavala da pređe put 20 minuta sa svojim nemirnim mladuncima

Vozačima izgleda nije smetalo ovo zadržavanje na putu

  • 1
Mama i medvedići prelaze ulicu Prntskrin: Facebook.com/robin.covelli

Iako je ovo životinjsko prelaženje puta trajalo bar 20 minuta i dovelo do stvaranja redova i čekanja, svi vozači su strpljivo čekali dok medvedica nije prenela svoja četiri mladunca na drugu stranu puta. 

Među vozačima koji su prisustvovali ovom "ometanju" bila je i Robin Koveli iz Toringtona u Konektikatu. Kako je napisala na Fejsbuku "Veoma sam srećna što sam prisustvovala ovome danas".

- Sirota mama medved je pokušavala 15-20 minuta da prenese svoja četiri mladunca na drugu stranu puta. Oni nisu baš hteli da sarađuju i pri tom su bili neodoljivi. Sigurna sam da mnoge mame mogu da se poistovete sa ovom - napisala je ona.

Dok mama jedno nosi u zubima, a drugo je prati, ostala dva mečeta su malo tvrdoglava. Kada se treće odvažilo da pređe put, četvrto se, pošto se deluje, malo pobunilo i zvalo mamu, popelo na drvo. Mama je prešla put da bi i njega ponela sa sobom, ali tada je za njom pošlo jedno od mladunaca koje je već prebacila s druge strane puta. Malo su se nećkali, vraćali se, bilo je bežanja na drugu stranu, ali su svi ipak bezbedno prešli put.

Na snimku se ne čuje da neko nestrpljivo trubi, doduše možda je činjenica da je prisutan policijski auto imala veze s tim.

Ko kaže da je mama biti lako!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA