"Ljigavac mi je u teretani fotkao zadnjicu, pa pokazao prijateljima": Dobila je i uvredljive poruke

Julia je snimala svoje vežbanje, pa je tako uhvatila i trenutak u kojem se jedan mladić sagnuo iza nje i slikao joj stražnjicu. Prišla mu je, a on je sve negirao. Potom je zvala i osoblje...

  • 0
Influenserka Printskrin: TikTok/juliaapic

Fitnes influenserka Julia objavila je na TikToku video na kojem se vidi da joj je jedan mladić fotografirao stražnjicu dok je vežbala. Julia je snimala svoje vežbanje, pa je tako uhvatila i trenutak u kojem se mladić sagnuo iza nje i slikao je.

Snimak je nastao u januaru, a influenserka ga je sada objavila i pitala svoje pratioce šta oni misle, piše 24sata.hr.

Taj video je skupio već preko 17 miliona pregleda, a Julia je kasnije objavila i drugi video u kojem je otkrila da je osoblje teretane upozorila na svoj slučaj.

@juliaapicwas honestly gonna post this on here when it happened but it was a bit too sensitive at the time lol. genuinely curious what you guys think♬ original sound - julia

Osoblje teretane je upozorilo mladića, a on je sve negirao i ljutito izašao iz teretane. Julia tvrdi da ju je kasnije pronašao na društvenim mrežama i poslao joj poruku.

- Ovaj događaj je bio u januaru. Nakon što sam objavila video na TikToku, taj mladić je vidio moj video i javio mi se u inboks. Ponovo je sve negirao i napisao mi par uvreda, a ja mu nisam ništa odgovorila. Ne znam da li on ide i dalje u tu teretanu jer se ja nakon toga više nisam tamo pojavljivala. Mislila sam da ćutim, ali kad sam videla drugu curu kojoj se približava, shvatila sam da moram reagovati - objašnjava dalje Julia.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA