≫ 

"Eksplozija" pred kamerama: Ovako je nastavnica reagovala na "pljuvanje" roditelja, nagrabusili đaci

U vezi videa odlasio se i Adam Doson, direktor škole u kojoj je Piro radi, koji je izjavio da je ponašanje nastavnice nedopustivo

  • 1
foto Pixabay

foto Pixabay

Nastavnica u San Markosu, usnimljena je dok viče na svoje đake, nakon što su se njihovi roditelji žalili na njeno predavanje tokom onlajn časa preko Zoom-a.

Nastavnica srednje škole u Kaliforniji, koju su mediji identifikovali kao Alisu Piro, nije mogla da pretpostavi da će posle snimka sa onlajn časa na kom je besna zbog negodovanja roditelja na kvalitet nastave na daljinu, postati poznata na društvenim mrežama.

- Muka mi je od roditelja koji pokušavaju da se mešaju profesorima u njihov posao - vikala je ona.

Na snimku koji je postao viralan na Tviteru u okviru grupe "Otvorite ponovo kalifornijeske škole" vidi se nastavnica Piro kako besni zbog zahteva jednog učenika za osnivanjem bele studentske unije.

Ne treba ti bela studentska unija Džek, dobili ste sve - vikala je nastavnica.

U drugom delu snimka nastavnica odgovara učeniku čiji su roditelji negodovali zbog načina na koji se održavaju onlajn časovi, piše NYPost.

- Ako tvoji roditelji žele da razgovaramo o njihovom poslu i mom mišljenju o njihovom zanimanju, jako bih volela to. Ali, ako oni žele da dođu i razgovaraju o tome kako ja ne radim dobro svoj posao, samo neka probaju da se usude da me napadnu - rekla je ona.

U vezi spornog videa odlasio se i Adam Doson, direktor škole u kojoj je Piro radi, koji je izjavio da je ponašanje nastavnice nedopustivo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA