Princ Hari pre dolaska na sahranu poslao emotivno pismo svom ocu: Nije prošlo kako je očekivao

Možda će rođenje drugog deteta princa Harija uspeti da popravi zahlađene odnose u porodici,

  • 3
Megan Hari Vilijam Kejt

Princ Hari, princ Vilijam, Čarls, Megan Markl i Kejt Midlton; Foto: Tanjug/AP

Princ Hari napisao je ocu veoma lično pismo uoči njegovog povratka kući na sahranu princa Filipa, međutim to nije pomoglo da se popravi narušen odnos koji između oca i sina postoji već više od godinu dana.

Hari je kontaktirao svog oca pre dolaska u Veliku Britaniju, ali mu je on hladno odgovorio jer je još uvek povređen zbog intervjua koji je Hari sa svojom suprugom Megan dao Opri Vinfri, dok je vojvoda od Edinburga bio u bolnici i borio se za život, navode britanski mediji.

Izvori bliski vojvodi od Saseksa ispričali su kako je zbog potpunog prekida komunikacije bio prinuđen da piše pisma ocu. U svojoj prepisci on je izneo svoje razloge za odlazak, obećavajući da će poštovati instituciju kraljevske porodice, otkrili su izvori.

Hari je u spornom intervjuu tvrdio da je član porodice komentarisao koliko će "neveselo" biti njegovo nerođeno dete, dok je Megan tvrdila da je porodica odbila da joj pomogne kada je bila suicidna dok je bila trudna. Hari je rekao Opri da su njegov otac i brat zarobljeni u kraljevskoj porodici i da nisu mogli da odu ako su želeli da to učini on, piše Mirror.

Upućeni u dešavanja u palati otkrili su da su obojica budućih kraljeva bili "ogorčeni" kada su pogledali Harijev intervju.

- Istini za volju, Hari zapravo nije znao šta da očekuje pre nego što se vrati kući. Napisao je veoma lično pismo ocu kako bi pokušao da ispravi stvari, ali tenzije između njih su velike i stvari nisu ispale kako je on očekivao - rekao je izvor blizak Hariju.

- Osećaj unutar porodice bio je da nije bilo ni vreme ni mesto za preispitivanje stvari, posebno u tako emotivnom trenutku za sve. Čarls je od tada otputovao u svoj dom u Velsu, gde radi od kuće i nastavlja da poštuje kraljevski period žalosti koji se završava u četvrtak. U palati vlada puno nepoverenja i sve je i dalje vrlo, vrlo sirovo - dodaje neimenovani izvor.

Izvor iz palate rekao je da se Čarls nadao da će ponovo videti svog sina nakon Filipove sahrane, ali Hari mu je rekao da se ne zadržava. Njegova supruga Megan Markl uskoro bi trebalo da se porodi i rodi njihovo drugo dete - devojčicu. On dodaje i da su Vilijam i Čarls trenutno usresređeni na pružnje podrške kraljici u najtežim trenucima, nakon što je ostala bez svog muža princa Filipa.

Prinčevi Čarls i Vilijam zakazali su sastanak sa najvišim članovima kraljevske porodice kako bi se dogovorili u kom pravcu će nastaviti da se razvija porodica sada kada Filipa nema. Potrebna je potpuna saradnja i jedinstvo između prinčeva Čarlsa, Vilijama, njihovih supruga, princeze Ane i grofa i grofice od Vaseksa. Izvori iz palate kažu da su dva buduća kralja potpuno saglasna da za princa Endrjua nema povratka u kraljevsku porodicu, nakon skandala u koji je bio umešan. U planu su veliki angažmani i projekti za sedam najbližih članova kraljevske porodice.

U kom pravcu će se dalje razvijati odnosi u porodici, kao i da li će rođenje drugog deteta princa Harija smekšati njihova srca i pomiriti braću i oca, ostaje da vidimo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Tužno

    20. april 2021 | 12:51

    Zbog žene je pljunuo po celoj porodici, a vrlo brzo će shvatiti ko je ta žena a šta porodica znači

  • Перагеније

    20. april 2021 | 14:33

    "obojica budućih kraljeva bili "ogorčeni"..." - ДА, да, стара мустра: снајка је за све крива. Нису они одмакли од времена у којем су рукама јели месо... Требало је да Французи много дуже тамо владају - 2 века је мало...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA