Makron izgubio opkladu od Jutjubera, pa napravio hevi metal žurku u Jelisejskoj palati

Makron je obećao da će ih ugostiti ukoliko njih dvojica uspeju da sakupe više od deset miliona pregleda video snimka na kojem se promoviše socijalna distanca

  • 1
Emanuel Makron Foto: Tanjug/AP

Milioni ljudi su danas gledali privatnu hevi metal svirku predsednika Francuske Emanuela Makrona u bašti Jelisejske palate u Parizu, u društvu dvojice komičara, nakon što je izgubio opkladu.

Makron je obećao u februaru da će u Jelisejskoj palati ugostiti Mekflaja i Karlita, dvojicu francuskih Jutjubera, koji imaju 6,5 miliona pratilaca, ukoliko njih dvojica uspeju da sakupe više od deset miliona pregleda video snimka na kojem se promoviše socijalna distanca tokom pandemije kovida-19, preneo je Rojters.

Mekflaj i Karlito su dobili opkladu i dozvoljeno im je da snime video snimak od 36 minuta, koji je nekoliko sati nakon puštanja jutros dobio 2,7 miliona pregleda.

Makron i Jutjuberi su razmenili priče tokom emisije, koja se završava šetnjom dvorištem Jelisejske palate, gde je francuski bend "Ultra Vomit" svirao hard rok verziju francuske uspavanke "Zeleni miš".

Makronov rejting je porastao za osam poena kod osoba starih između 18 i 24 godine u prethodnih mesec dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA