≫ 

Izveštač CNN-a preživeo "napad" insekta pred uključenje u program

Pre nego što je on osetio da mu nešto gmiže po vratu, snimatelj i ostatak ekipe mogli su da vide kako mu se cvrčak penje uz sako

  • 0
Cvrčak, izveštač CNN-a Printskrin:Twitter/John Berman

Jedan cvrčak postao je viralan pošto se "popeo" na izveštača CNN-a iz Kongresa SAD, Manua Radžua, dok se pripremao za uključenje. Pre nego što je on osetio da mu nešto gmiže po vratu, snimatelj i ostatak ekipe mogli su da vide kako mu se cvrčak penje uz sako.

Uz pokret rukom kojim je "oterao" insekta, Manu je viknuo, taman toliko dramatično da ostali počnu da se smeju, uz pitanje ekipi da li ima još nekog insekta na sebi.

- O, Bože! Šta je ovo?! Je l' imam još nekog na sebi? - viknuo je Radžu, okrećući se da bi mu kolege videle leđa. - Odakle dolaze? - pitao se gledajući gore.

O incidentu sa insektom Radžu je pričao u emisiji CNN-a "Novi dan".

- Kontekst je ovde veoma važan. Nekoliko minuta ranije bio je još jedan cvrčak koji mi je izašao iz džepa, o čemu me je obavestio producent. Bio sam unutra, a oko pola sata ranije intervjuisao sam političara napolju, možda se cvrčak tada "popeo" na mene. Pomislio sam da me golica kabl mikrofona, kad ono ova grozota - ispričao je Radžu.

Video: Moćna rika kralja svih životinja je odjekivala Afrikom dok ga nije napao komarac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA