≫ 

Kupili kuću preko interneta, pa se začudili kada su je videli uživo: Jedna rupa krije veliku tajnu

Ona je ceo postupak snimila i okačila na Tik Tok, a video je do sada sakupio više od tri miliona pregleda

  • 6

Kada kupujete nekretninu uglavnom ste spremni na to da će bivši vlasnik od vas sakriti neke sitne kvarove koji na prvi pogled nisu vidljivi. Jedan par u Velikoj Britaniji kupio je kuću presko interneta, a da prethodno nije ni pogledao kako ona uživo izgleda. Kada su konačno hteli da se usele shvatili su da su prethodni stanari umesto pokvarene roletne, štekera ili razbijene pločice od njih sakrili nešto mnogo više- još jednu prostoriju.

Poznata 27- godišnja influenserka Rejn nedavno je na Tik Toku objavila video u kom sa pratiocima deli trenutke iz svoje nove kuće.

Ona je tokom pandemije korona virusa zajedno sa svojim momkom odlučila da kupi kuću. Nisu želeli da se izlažu riziku i prelaze dug put kako bi pogledali kuću pre kupovine, pa su ceo proces prepustili iskusnom agentu.

- Zbog korona virusa kuću smo kupili preko interneta, a da je pre toga nikada nismo videli- rekla je Rejn.

Kada su posle dva meseca razgledanja preko interneta konačno otišli da vide kuću, uočili su nešto što na fotografijama koje im je bivši vlasnik pokazao nisu uspeli da vide.

Paru je bilo jako čudno što iz dvorišta vide prozore još jedne prostorije, a nigde u kući ne postoji mogućnost da se u nju uđe.

- Ovde je moja radna soba, na nju se nastavlja mala prostorija koja služi kao ormar. Kao što vidite ne postoji mogućnost da priđem drugom delu tavana. U kući imam svoju spavaću sobu, dnevnu sobu, kuhinju, kupatilo, ali nigde ne postoji prilaz drugom delu tavana koji se sa spoljašnje strane kuće vidi- rekla je ona.

Rejn je istražujući mali prostor koji je koristila kao pomoćno ormar pronašla zašrafljenu rupu u zidu koja je konačno rešila sve njene dileme. Kada je skinula mali poklopac videla je ogroman prostor sa prozorima i drvenim gredama, a ceo pod bio je prekriven nekim materijalom koji liči na vunu.

Ona je ceo postupak snimila i okačila na Tik Tok, a video je do sada sakupio više od tri miliona pregleda.

Mnogi su bili oduševljeni njihovim otkrićem, a njeni pratioci odmah su počeli da joj daju savete o tome kako bi mogla da sredi ovu sobu i za šta bi ona mogla da služi.

- Proširi je i od nje napravi veliki ormar, neka bude soba za odmor- samo su neki od predloga.

Kako biste vi uredili ovu prostoriju i za šta biste je iskoristili, pišite nam u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA