≫ 

Vakciniši se i osvoji automobil: Moskva otišla korak dalje da bi motivisala građane

Moskovljani koji prime prvu dozu vakcine od 14. juna do 11. jula učestvovaće u lutriji za automobil

  • 2
Rusija, Moskva 19. mesto osvojila je prestonica Rusije Moskva Pixabay.com

Gradonačelnik Moskve Sergej Sobjanin najavio je da će svako od stanovnika prestonice Rusije, ko primi prvu dozu vakcine protiv korona virusa, moći da učestvuje u nagradnoj igri i osvoji automobil.

- Oni koji prime prvu dozu vakcine od 14. juna do 11. jula učestvovaće u lutriji za automobil. Svake sedmice održaće se pet lutrija u vrednosti od oko milion rubalja (oko 14.000 dolara) - rekao je Sobjanin u nedelju.

On je dodao da glavna nagrada za one koji se vakcinišu nije automobil, već njihovo zdravlje i "mirna glava".

Moskva se odlučila na ovaj korak kako bi što više motivisala građane da prime vakcinu, budući da se u prestonici beleži porast broja novoobolelih, a situacija nije ništa bolja ni u ostalim delovima Rusije.

Video: Vučić i Putin prisustvovali putem video linka početku proizvodnje Sputnjika V na Torlaku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Df

    14. jun 2021 | 18:06

    Ko da smo u 18. veku pa priglupom narodu moras da dajes stimulus da bi se vakcinisao,jer navodno ne veruje u nauku.Zato svi piju i puse,jedu meso u enormnim kolicinama i opet im krivi drugi za sve bolesti te im krive bombe te im krivi neki mocnici,reptili i ostale gluposti.Apsurd svega toga je sto danas postoji bezbroj knjiga i naucnih istrazivanja ali sve mrzi da malo procitaju i poslusaju strucnjake jer su oni sve to videli na jutjubu od neke slavice koja tvrdi da je cipuju.Propasce covecanstvo zbog gluposti.

  • Mm

    14. jun 2021 | 15:08

    Jao, jao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA