≫ 

Zbog snimka ministra sa plaže turizam može da procveta: "Najzgodniji ministar kog smo imali"

On je nedavno počeo da se bavi politikom, nakon što je zbog nekoliko povreda morao da prekine sportsku karijeru, ali je i dalje veliki zaljubljenik u sportove i redovno odlazi na surfovanje

  • 2

Snimak izraelskog ministra turizma Džoela Razvozova koji izlazi iz vode obišao je društvene mreže, a o njegovim mišićima ne prestaje da se priča. 

Video snimak na kom se vidi mišićavo telo izraelskog ministra turizma počeo je da se širi na društvenim mrežama, a o tome koliko su Izraelci oduševljeni njegovim izgledom pokazuje i naslov ispod videa koji glasi: "Nešto što su zaboravili da nam kažu o novoj vladi: Džoel Razvozov je najzgodniji ministar turizma kojeg smo ikada imali".

Četrdesetogodišnji Razvozov, bliski je saradnik Jaera Lapida, a pre nego što se opredelio za politiku bio je uspešni džudista. On je Izrael predstavljao na evropskim i svetskim prvenstvima, a boje svoje zemlje branio je čak i na Olimpijskim igrama.

Džoel se od nedavno u politici, jer je zbog nekoliko povreda morao da prekine sportsku karijeru, ali je i dalje veliki zaljubljenik u sportove i redovno odlazi na surfovanje.

 

Na snimku koji je počeo da se širi društvenim mrežama vidi se kako ministar izlazi iz vode dok u rukama drži dasku za surfovanje, a mnoge je ovaj video podsetio na čuvene scene iz "Čuvara plaže".

Pomenuti snimak stigao je čak i do sednice vlade gde ga je zadirkivao i novoizabrani premijer Naftali Benet, piše Times of Israel.

- Džoel, prestani da teraš muškarce da se stide pred svojim ženama - rekao je Benet, aludirajući na ovaj snimak.

Ni Razvozov nije ostao dužan, pa je Benetu odgovorio na sličan način.

- Ja to radim samo kako bih reklamirao izraelske plaže - rekao je ministar turizma.

Video: Postoji plaža sa roze peskom, a evo gde se nalazi: Da ne poveruješ koliko je lepo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Перагеније

    21. jun 2021 | 19:27

    Боље би било да имају министарку.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA