Haos na džipijadi kod Peći: Prevrnuo se terencem nekoliko puta, pukom srećom ostao živ

Video snimak je pregledan više od 100.000 puta

  • 1

Ljubitelji ekstremnih sportova i velikih četvorotočkaša jedva čekaju sezonu džipijadi kako bi uživali. Međutim, trenutak nepažnje ili loše procene mogu da izazovu veliku nevolju.

Snimak sa džipijade kod Peći koji kruži mrežama, pokazuje kako zabava vrlo lako može da preraste u noćnu moru.

Jedan vozač je zbog loše procene terena izgubio kontrolu nad vozilom i počeo da se prevrće.

Na video snimku koji je objavljen u Fejsbuk grupi Podgorički vremeplov vidi se kako vozač pokušava da se džipom popne na jednu stenu, međutim zbog loše procene njegov četvorotočkaš je počeo da se prevrće i kotrlja niz brdo.

Vozač je na sreću ispao iz vozila i na taj način uspeo je da izbegne tragičan ishod. On je navodno zadobio prelome ruku i nogu, ali je njegovo stanje stabilno i nalazi se u bolnici, gde se oporavlja.

Džip je nastavio da se kotrlja niz liticu još dvadesetak puta, nakon čega se konačno zaustavio, a oko njega se stvorio gust oblak prašine.

Video snimak je pregledan više od 100.000 puta i ima nekoliko stotina komentara na društvenoj mreži.

- Više mu neće pasti na pamet da sedne u džip, nadam se da je vozač dobro, ovakva disciplina postoji kod ludih Amera , ali Ameri imaju opremljenije mašine sa jačim motorima - samo su neki od komentara ispod snimka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA