≫ 

Manekenku uhodi nepoznata osoba, viri joj u stan: "Bio je na 10 centimetara od mog lica"

Dodala je da policija nije ništa učinila, osim što su kameru približili njenom prozoru, a misteriozni čovek je usnimljen ponovo

  • 1
strah, devojka Foto: Freepik/ wayhomestudio

Litvanska manekenka doživela je ono što niko ne bi voleo da mu se dogodi - da mu nepoznata osoba viri u kuću kroz prozor.

Ona je na TikToku podelila snimak na kome se dobro vidi kako joj nepoznati čovek prilazi prozoru i gleda u njenu sobu, javlja Index.hr.

- Probudila me je policija na vratima jer je moja mama primetila da me je sinoć neko pratio. Ovaj se muškarac pojavio čim sam stigla kući. Stajao je direktno ispred prozora moje sobe i gledao me je, ne znam koliko dugo - opisala je ona.

Dodala je da policija nije ništa učinila, osim što su kameru približili njenom prozoru, a misteriozni čovek je usnimljen ponovo.

@gustejanusstill can’t believe this happened to me, the ptsd is real-stay safe out there ladies🥲 #storytime #stalkertok #mystalkerstory #creepy #fyp #scarytok♬ original sound - guste

Za Bored Pandu rekla je da je razočarana postupkom policije, koja ju je samo upozorila da zatvara prozore i spušta roletne, kao i da pazi kad izlazi iz kuće. Muškarac se, navodi, pojavio i nedelju dana kasnije, kad ga je oterala njena majka. Taj put joj je gledao pravio u krevet.

- Gledala sam ga kako me gleda, bio je 10 centimetara udaljen od mog lica - rekla je.

Tad je, navodi, pozvala majku, koja je razgrnula zavese, počela lupati po prozoru i vikati na njega. Nakon toga je, kaže ona, otišao "vrlo mirno".

@gustejanusstill can’t believe this happened to me, the ptsd is real-stay safe out there ladies🥲 #storytime #stalkertok #mystalkerstory #creepy #fyp #scarytok♬ original sound - guste

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA