Čuveni komičar se vratio: Iskoristio Olimpijske igre i "nasankao" brojne građane. Jurili ga i gađali

Novi humoristični snimak oduševio je njegove pratioce, koji su u komentarima pisali "povratak kralja", "legenda", "vratio se kada je svetu najviše potreban"...

  • 5
Komičar Remi Gajar

Printskrin: Youtube/ Rémi GAILLARD

Kako je ceo svet trenutno zaokupljen Olimpijskim igrama u Tokiju, francuski komičar rešio je da to iskoristi i našali se sa ljudima. Snimio je seriju duhovitih skečeva, a u svakome je obučen u neku olimpijsku disciplinu.

Smeha nikada dosta, time se najverovatnije vodi i čuveni humorističar Remi Gajar kada snima skečeve.

Kako se trenutno igraju Olimpijske igre, Gajar je odlučio da mu one budu povod da "prevari" ljudi i nasmeje milione svojih pratilaca.

U svakom skeču nosio je kostim primeren određenoj olimpijskom disciplini, a u snimku vidimo kako je od žene na klupi uzeo torbicu i bacio je u daljinu, kako izigrava golmana rukometa nasred ulice ili skače na čoveka aludirajući na jahanje.

"Žrtve" naravno nisu znale šta ih je snašlo, pa su ga udarale, gađale i jurile.

Novi humoristični snimak oduševio je njegove pratioce, koji su u komentarima pisali "povratak kralja", "legenda", "vratio se kada je svetu najviše potreban"...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA