≫ 

Ministarka Novog Zelanda doživela peh pred kamerama: Potez njenog sina nasmejao je ljude na mrežama

Simpatični snimak privukao je pažnju javnosti, a o nestašnom mališanu ne prestaje da se priča

  • 0
Ministarka Carmel Sepuloni dete šargarepa

Foto: Twitter/@CarmelSepuloni

Ministarka Novog Zelanda Karmel Sepuloni je još jedna javna ličnost kojoj se desila neočekivana situacija, jer je video poziv preko kojeg je uživo imala TV intervju prekinuo njen sin, koji je ušao u sobu uzbuđeno mašući deformisanom šargarepom.

Sepuloni, novozelandska ministarka za društveni razvoj, imala je intervju uživo za "Radio Samou" kada je njen zabavni sin upao u sobu držeći iza nje šargarepu falusnog oblika, prenosi Guardian.

Na snimku se vidi ministarkin sin kako ulazi u sobu i počinje da maše šargarepom. Ministarku je njegov potez iznervirao, pa je uživo u programu počela da se sa njim otima oko ovog povrća. Cela situacija veoma je zabavljala njenog sina, koji je uprkos upozorenju nastavio da se šali sa svojom majkom.

Simpatični snimak privukao je pažnju javnosti, a o nestašnom mališanu ne prestaje da se priča. Mnogi su u komentarima rekli da je ovaj video pravo osveženje u moru sumornih vesti zbog pogoršanja situacije sa korona virusom u toj zemlji, kao i da im je nestašni dečak popravio dan.

Video se, po svemu sudeći, dopao i njegovoj majci, koja je ovaj snimak podelila na svom Tviter nalogu.

 

- Taj momenat kada imate UŽIVO intervju preko Zuma, a vaš sin dođe u sobu i počne da pokazuje šargarepu deformisanog oblika, koja podseća na muški polni organ. Da, rvali smo se oko šargarepe pred kamerama ni da, sada se smejem zbog toga, mada mi tad nije bilo ni malo zabavno - napisala je ministarka.

Novi Zeland je i dalje u karantinu četvrtog stepena, gde svi osim radnika zaposlenih u vitalnim oblastima ostaju kod kuće, dok su škole širom zemlje zatvorene.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA