Poznati plenili neobičnim kreacijama, ali jedan detalj sa Gale privukao pažnju na društvenim mrežama

Dok su poznati iz sveta šoubiznisa blistali na čuvenom događaju, na društvenim mrežama počeli su da kruže komentari o "običnim smrtnicima"

  • 0

Met Gala, jedno od najglamuroznijih događaja u godini, održan je u Njujorku, a crvenim tepihom su u nesvakidašnjim toaletama prošetale zvezde iz sveta muzike, filma, sporta...

Iako su i gosti bili u obavezi da poštuju korona mere, uključujući i nošenje maske, čini se da mnogi to i nisu ispoštovali, što je razljutilo pojedine korisnike društvenih mreža.

- Oni svi bez maske, a obični smrtnici lice ne smeju da pokažu - stoji u komentarima na društvenim mrežama.

Ljudi su, naime, komentarisali kako su svi koji su bili deo protokola ili su medijski pratili ovaj događaj, bili prinuđeni sve vreme da nose maske, dok su zvezde šetale bez zaštite i družile se bez držanja distance.

I dok su neki zamerali što se zvezde "bahate tokom pandemije", drugi su komentarisali njihove stajlinge, a veliku pažnju privukla je svakako Kim Kardašijan, koja se na na crvenom tepihu pojavila u neprepoznatljivom izdanju. Kim je bila "zavijena" u crno, a odavale su je isključivo njene slavne obline.

Za razliku od golišavih izdanja na koja smo navikli, Kim ove godine nije pokazala ništa od kože, pa ni lice.

Veliku pažnju privukle su i lepotice iz sveta tenisa. Događaju je prisustvovala i nova šampionka US opena, Ema Radukanu, koja je ove godine ispisala istoriju kao jedina kvalifikantkinja koja je osvojila titulu, i to bez izgubljenog seta. Ona je blistala u interesantnoj crno-beloj odevnoj kombinaciji, dok je čuvena Marija Šarapova izabrala haljinu zlatne boje u kojoj je bila "zatvorena" od glave do pete.

Nešto izazovniju kombinaciju izabrala je Venus Vilijams, koja je u crvenoj haljini istakla dekolte.

Video: Ova žena šta god da obuče dominira: Irina Šajk u izazovnoj cvetnoj kombinaciji na Met Gali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA