≫ 

Francuski akrobata na užetu prešao Senu na 70 metara visine: Stres bio veliki

Pričvršćen kaišem za konopac zbog bezbednosti, Nejtan Paulin je polako hodao po kanapu, napravio je nekoliko pauza, povremeno je sedeo i ležao na njemu

  • 0
Francuski akrobata Nejtan Paulin Nathan Paulin

Foto: Tanjug/AP

Francuski akrobata Nejtan Paulin (27) prešao je reku Senu hodajući po konopcu od Ajfelovog tornja do palate Pale de Šajo na visini od 70 metara.

Pričvršćen kaišem za konopac zbog bezbednosti, Paulin je polako hodao po kanapu, napravio je nekoliko pauza, povremeno je sedeo i ležao na njemu, piše Gardijan.

- Nije bilo lako hodati 600 metara, koncentrišući se, sa svim okolnostima i pritiskom, ali je i dalje bilo prelepo - rekao je Paulin nakon što je završio akrobaciju.

Rekao je da je bilo teško dobiti neophodne dozvole za ovu akrobaciju, kao i da je stres bio veliki "jer je činjenica da je bilo mnogo ljudi", prenosi Tanjug.

Ovaj nastup organizovan je u čast Dana nasleđa, kada su ljudi pozvani da posete zgrade i spomenike koji su obično zatvoreni za javnost.

Paulin je rekao da je njegova motivacija "uglavnom da učini nešto lepo i da to podeli sa ljudima, a takođe i da donese novi pogled na nasleđe, da bi se nasleđe oživelo".

Video: Vrti se kao da je od pera: Ovako se priprema za nastup seksi argentinska cirkuzantkinja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA