≫ 

Muškarac udario medicinsku sestru jer je dala vakcinu njegovoj ženi, a on to nije odobrio. Policija ga juri

Portparol policije je dodao da se činilo da je čovek bio šokiran što je njegova supruga vakcinisana u apoteci "bez njegovog ovlašćenja", a onda je udario medicinsku sestru u lice

  • 0
čovek napad ilustracija

Foto: Pixabay/ Ilustracija

Policija u kanadskoj provinciji Kvebek traga za muškarcem za kojeg se sumnja da je udario medicinsku sestru u lice jer je njegovoj ženi dala vakcinu protiv korona virusa bez njegovog pristanka, rekao je danas portparol policije.

Kako navodi agencija Rojters, muškarac se u ponedeljak ujutru suočio sa medicinskom sestrom u kancelariji apoteke u gradu Šerbruk, koji se nalazi oko 155 kilometara jugoistočno od Montreala, gde je ona bila zadužena da daje vakcine, rekao je portparol policije Martin Karier.

- Naš osumnjičeni je ušao u kancelariju i počeo da viče na medicinsku sestru - rekao je on.

Portparol policije je dodao da se činilo da je čovek bio šokiran što je njegova supruga vakcinisana u apoteci "bez njegovog ovlašćenja", a onda je udario medicinsku sestru u lice.

Zdravstveni radnici su pod velikim pritiskom zbog pandemije

 

Medicinske sestre širom sveta su se suočile sa slučajevima zlostavljanja ujedno i sa psihičkim poteškoćama na poslu zbog duge borbe protiv korona virusa, kažu zdravstveni zvaničnici.

Protesti protiv vakcinacije širom Kanade pojačali su se uoči ovonedeljnih saveznih izbora, podseća Rojters.

Premijer oblasti Kvebek, Fransoa Lego izjavio je da će njegova vlada pokušati da donese poseban zakon već u četvrtak kako bi se sprečilo da demonstranti protiv vakcinacije protestuju blizu škola i bolnica, kao i da će tražiti da se oni novčano kazne.

Video: Snimak napadača tokom pucnjave: Strah i histerija na univerzitetu u Rusiji

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA