≫ 

Tiktoker tvrdi da putuje kroz vreme: U videima kaže da je 2027. i da je preživeo apokalipsu

Havijera na TikToku prati 6,4 miliona ljudi, a na ovoj društvenoj mreži zove se "Unico sobreviviente", što u prevodu sa španskog znači jedini preživeli

  • 13
Tiktoker

Printskrin: Tiktok/unicosobreviviente

Jedan Tiktoker, koji za sebe tvrdi da putuje kroz vreme, objavio je video ulica u jednom španskom gradu, za koji tvrdi da su nastali 2027. godine, posle navodne velike apokalipse, kao i da je on jedini preživeli na planeti.

Havijer, koga na TikToku prati više od šest miliona ljudi, objavio je snimak, a u opisu ispod videa, za koji tvrdi da je nastao 2027. godine, napisao je "219. dan od kako sam sam na planeti".

On je u videu svoje pratioce proveo kroz napušten grad. Na snimku se vide prazne ulice, dečja igrališta, a mnoge su ovi prizori podsetili na grad duhova.

@unicosobrevivienteHe vuelto a la casa de las pinturas!! ##arte ##asmr♬ sonido original - Javier

 

Tiktoker se nije zaustavio samo na jednom videu. U sledećem koji je objavio, snimao je sebe dronom kako leži sam na plaži.

Havijera, na TikToku prati 6,4 miliona ljudi, a na ovoj društvenoj mreži zove se "Unico sobreviviente", što u prevodu sa španskog znači jedini preživeli.

On je prvi video objavio u februaru u čijem opisu je napisao - "Danas sam se probudio u bolnici, ne znam šta se dogodilo. Sada je 13. februar 2027. i ja ne znam šta se dogodilo".

@unicosobreviviente##Quetehacellorar 🙏🏻♬ Amapolas - Leo Rizzi

 

U jednom od videa naveo je da mu se 2027. godina ni malo ne sviđa i da će pokušati da nađe put nazad u 2021. godinu.

Od tada je objavio nekoliko desetina videa sa sličnom tematikom, a njegove objave svakodnevno privlače veliki broj ljudi. Mnogi ga u komentarima ispituju o njegovom životu, kako izgleda život u 2027. godini, dok neke malo sumnjičave zanima kako to da nakon apokalipse u gradu ima struje.

@unicosobreviviente##unicosobreviviente ##valencia♬ Buscate Otro - JC La Nevula

 

Verovali u njegove priče ili ne, jedno je sigurno, ovaj Španac uspeo je da na jedan potpuno inovativan način privuče veliku pažnju ljudi na ovoj društvenoj mreži.

Šta vi mislite o Havijeru i njegovim videima, pišite nam u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA