≫ 

Majmun oteo štene, tri dana ga čuvao kao bebu: Ljutio se na ljude koji su hteli da oslobode njegovog mezimca

Nakon tri dana majmun je ispustio štene u grm i otišao u džunglu

  • 2
štene, majmun

Foto: Printskrin/YouTube/News Flews

Crno-belo štene, po imenu Saru, uhvatio je majmun i odveo na vrh stuba za električnu energiju. Životinja je štene držala kod sebe tri dana, tretirajući ga kao svoje mladunče.

Incident se dogodio 16. septembra u Taman Lestari Putri, Malezija, kada su meštani videli da majmun sedi na drvetu i drži blizu sebe dvonedeljno štene, Saru.

Kako se moglo videti, štene pokušava da se oslobodi od majmuna, koji ga je samo držao prisnije, bežeći sa drveta na drvo. Vidi se i kako majmun drži štene kao da je beba, dok je lutao po električnim žicama koje su se prostirale od šume do grada, piše B92.

Ljudi u blizini pokušali su da oslobode Saru, čak su bacali hranu ili puštali petarde blizu majmuna kako bi ispustio štene. Majmun je ljutito reagovao kad god je neko pokušao da oslobodi Saru.

To je trajalo tri dana, pre nego što je majmun ispustio Saru i vratio se u džunglu.

Štene je upalo u grm, što je ublažilo pad. Spasioci su zatim odveli Saru kod veterinara da vide da li je zadobio povrede. Štene se kasnije ponovo spojilo sa majkom.

Iako je majmun oteo Saru, nije joj naškodio. Primat nije dozvolio nikome da se približi štenetu, tretirajući ga kao svoje čedo.

Video: Kada priroda režira, radi to bolje od Volta Diznija: Tigrići i majmunče nerazdvojni drugari

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Lepa prica

    25. septembar 2021 | 06:58

    Dokaz da Majmuni imaju dusu a nasi politicari ne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA