Došli na doručak: Kupac snimio miševe kako grickaju peciva, pobegli su čim su ga videli

- Da li ste im već dali imena, ovo je razlog zašto tamo nikada ne kupujemo peciva - samo su neki od komentara na društvenim mrežama

  • 2
Miš u pekari

Printscreen: anthonymitson/Instagram

Reditelj Entoni Mitson šetao se prodavnicom u severnom Londonu, kada je na odeljenju pekare primetio dva miša kako grickaju poslednja dva kroasana koja su ostala u korpi.

On je odmah izvadio kameru i počeo je da ih snima, međutim, oni su ga ubrzo primetili i pobegli iza polica. Njegov snimak se odmah proširio društvenim mrežama, pa je menadžment prodavnice bio primoran da odmah reaguje.

- Odmah smo preuzeli sve mere kako bismo očistili prodavnicu, pozvana je i služba za deratizaciju i dezinsekciju kako bi sve dodatno očistili - saopšteno je iz marketa.

Na društvenim mrežama počeli su da optužuju kompaniju da ne vode računa o higijeni i da su svojim postupcima ugrozili zdravlje kupaca, prenosi Metro news.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meme.press 🇬🇧 (@memepress_)

 

- Da li ste im već dali imena, ovo je razlog zašto tamo nikada ne kupujemo peciva - samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

U međuvremenu su se pojavile nove optužbe protiv ove radnje. Njihov vozač koji kupcima dostavlja hranu optužen je da je u delu kombija u kom se prenosi hrana, ostavio staklenu bočicu sa svojim urinom. Spornu bočicu je kasnije otkrio vozač iz druge smene.

Menadžment se oglasio i ovim povodom rekavši da se taj indcident dogodio ranije ove godine i da je vozač bio odmah sankcionisan, kao i da je njihovo osoblje obavezno da ispunjava visoke higijenske standarde.

Video: Momentalno zatvaranje: Oštre mere kineske inspekcije nakon što je usnimljen miš koji šeta po hrani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • DARKO 100%

    4. oktobar 2021 | 19:19

    Kakva deponija od pekare i neodgovornost ,do te mere da se ljudima smucilo da tu kupuju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA