≫ 

Mama se zaledila od straha kada je videla snimak sa bebi-kamere: Hoće da se preseli

Nju su pratioci u komentarima savetovali da proveri tavan, jer postoji mogućnost da neki stranac živi tamo, kao i da bi trebalo da nadzorne kamere postavi svuda po kući

  • 3

Jedna tiktokerka ostala je zaprepašćena kada je na snimku sa bebi-kamere videla kako nepoznata osoba prolazi pored kreveca

Nju je ovaj snimak zaprepastio budući da su i ona i njen verenik u tom momentu bili van dečje sobe. Majka je zatim objasnila da je pre toga svega četiri puta ostavljala bebu samu, ali svaki put kada je bebu ostavljala samu, imala je čudan osećaj da odmah ode i uzme dete.

Njoj ovaj osećaj nije dao mira, pa je odlučila da premota snimak sa bebi-kamere i tada je ugledala kako nepoznata osoba korača pored kreveca u kom je bila beba.

Na snimku se vidi beba u krevecu kako se smeši i igra sa ćebetom, a samo nekoliko sekundi kasnije pored ogradice vidi se kako neko korača.

- Mi smo prestravljeni - rekla je tiktokerka.

Nju su pratioci u komentarima savetovali da proveri tavan, jer postoji mogućnost da neki stranac živi tamo, kao i da bi trebalo da nadzorne kamere postavi svuda po kući.

Oni su uz pomoć rođaka, koji dobro poznaje zakon, odlučili da pretraže kuću. Kada su pregledali tavan nisu našli nikog, ali je na podu ostavljena prazna konzerva hrane.

- Sve ovo me veoma brine, selimo se - rekla je tiktokerka.

Video: TikTokerka šerovala jeziv snimak duha kako napada i skida ogrlicu njenom psu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • DARKO 100%

    22. oktobar 2021 | 15:26

    U danasnjoj eri moderne tehnologije i raznih drustvenih mreza ljudi posezu za svim i svac im da privuku paznju na sebe ili gledanost videa ,tako tu treba biti oprezan i nepecati se na prvu

  • Драган

    22. oktobar 2021 | 18:24

    Лаже, у очи те гледа и лаже.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA