≫ 

Dečak koji je "navučen" na sir: Majka godišnje troši preko dve hiljade evra da mu udovolji

On je prvi put probao sir sa svega tri meseca i majka tvrdi da ga, od tada, jede svaki dan

  • 1

Davn Bejker (43), iz Engleske, kaže da je zavisnost njenog sina od sira košta više od dve hiljade evra godišnje, zato što on jede sir za svaki obrok u toku dana.

Majka iz malog gradića Dover, priznala je da joj se za vreme trudnoće sa sinom često jeo sir. Ona misli da se to prenelo i na  četvorogodišnjeg Alfija, prenosi Miror.

- Sve što sam htela da jedem bio je sir, i to sve vrste osim smrdljivog sira - objasnila je Davn.

On je prvi put probao sir sa svega tri meseca i majka tvrdi da ga, od tada, jede svaki dan. Čak odbija da jede večeru u školi i traži da mu, umesto toga, majka spakuje grickalice sa sirom.

Davn kaže da je počela da pronalazi u frižideru izgrižen sir čim je Alfi prohodao. Iako se žena suočila sa kritikama, ona ne misli da je sinovljeva opsednutost sirom loša i da na taj način unosi dovoljno kalcijuma u svoj organizam.

Uz pomoć njegovog voljenog sira, uspeva i da ga nagovori da jede dosta povrća. Na video snimku koji je postao viralan, Alfi renda sir direktno u svoja usta. Video ima preko 700 hiljada pregleda.

- On je bukvalno zavistan od sira. Čak i kada spremam večeru, moram da narendam sir odozgo, bez obzira na to šta spremam - rekla je majka.

Ona je priznala da ne može da mu kaže "ne".

- Ljudi mi govore da nisam dobra majka, ali vodila sam ga kod lekara i rekao mi je da je sve u redu i da Alfi ima veoma jake zube - rekla je Davn.

Ona je rekla da je Alfi rođen je sa ravnim tabanima, ali sada više nema taj problem. Verovatno zbog količine kalcijuma koju unosi.

Na svu sreću, i njen muž Li (36), i Alfijeva sestra Izabela i brat Bili, svi vole sir.

Video: Bez gomila suđa i nereda: Ovo je recept za makarone sa sirom za čiju pripremu treba samo jedna šerpa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Alex

    28. oktobar 2021 | 14:08

    Ima se, može se. Neka se moli bogu da se ne navuče na opijate 😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA