≫ 

Kakav skandal: Kandidat za predsednika Francuske pokazao srednji prst prolaznici

Zemurov tim je kasnije pokušao da ispravi njegove brljotine rekavši reporterima da se žena pretvarala da je njegov pristalica i da je bila agresivna

  • 14
Eric Zemmour, Erik Zemur Foto: Profimedia/Nicolas TUCAT/AFP

Erik Zemur, pisac i esejista, koji naginje desnici i potencijalni kandidat za predsednika Francuske "uhvaćen" je dok je pokazivao srednji prst prolaznici koja mu je prišla u Marseju. Zemur je kasnije apelovao na mlade ljude da ne ponavljaju njegov gest, navodi RT.

Zemur, za koga se očekuje da zvanično najavi svoju kandidaturu za predsednika Francuske početkom sledećeg meseca, stigao je u Marsej u petak tokom svoje promotivne turneje. Presrela ga je grupa protestanata koja mu je dobacivala dok je napuštao železničku stanicu.

U subotu, jedna žena je prišla njegovim kolima dok su stajala ispred gradske kuće i pokazala mu srednji prst. Zemur, koji je spustio prozor, brzo je uzvratio istom merom, što je uhvatio fotoreporter AFP-a.

Kako navodi AFP, Zemur je rekao ženi da je "prst dizajniran da ode vrlo duboko". Zemurov tim je kasnije pokušao da ispravi njegove brljotine rekavši reporterima da se žena pretvarala da je njegov pristalica i da je bila agresivna.

Zemuru se trenutno sudi jer je za decu migrtante govorio da su "lopovi, ubice i silovatelji".

Video: Plavuša usred meča pokazivala srednji prst Nadalu, obezbeđenje je izbacilo napolje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Перса

    28. novembar 2021 | 16:52

    Ахахаххх какав краљ....

  • Srbin

    28. novembar 2021 | 17:49

    Šta je pogrešio što je rekao za migrante, sve je istina. I ovde u Srbiji se ponašaju isto.

  • Boris

    28. novembar 2021 | 18:22

    Nista to nije. Ovde na obuku odmah, dok je jos ziv. Jedan nas predsednicki kandidat je studentima pokazivao pistolj i nakon toga pobedio, pa prodao pobedu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA