Ko je misteriozna milionerka sa "OnlyFans-a": Nude joj basnoslovne sume da otkrije identitet

Niko ne zna ni njeno pravo ime

  • 1

Devojka koja se predstavlja u javnosti kao "Plavokosi bambi" ("Bambi Blue Hair"), najveća je misterija platforme OnlyFans ali i drugih društvenih mreža.

Dvadesetogodišnja Amerikanka je već postala milionerka sa dosadašnjom zaradom od preko dva i po miliona evra od objavljivanja, uglavnom provokativnog i eksplicitnog sadržaja, koji takođe šalje i privatno svojim obožavateljima.

Razlog zašto je njen identitet obavijen velom misterije jeste što nikada nije pokazala svoje celo lice, pa je niko ne bi prepoznao ni na ulici da je sretne, a uz to krije i svoje pravo ime.

Tako se dešavalo da ona na nekim događajima prepozna ljude koji joj plaćaju za golišave i svakakve druge fotografije i snimke, ali oni ne shvate da je to ona.

- Jednom sam otišla na venčanje svoje prijateljice i shvatila da mi jedan od gostiju plaća da mu šaljem fotografije, ali me nije prepoznao jer skrivam lice - ispričala je o sebi.

Ipak, postoje još neke stvari koje je otkrila o sebi, kao što je to da je radila dosadan kancelarijski posao na kome je bila slabo plaćena, pre nego što je odlučila da se posveti poput mnogih drugih devojaka i žena "biznisu" na OnlyFans platformi, od koga sada zarađuje i do 250.000 dolara mesečno.

U video na početku teksta možete saznati i zbog čega krije identitet, kao i kolike svote novca joj obožavatelji nude da bi im pokazala lice.

Video: Majka 2 đaka traži milionsku odštetu od škole: Zabranili joj volontiranje zbog golišavih objava

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Nikolina

    5. decembar 2021 | 14:08

    Nove tehnologije daju nove načine obavljanja najstarijeg zanata na svetu.Činimi se da stari zakoni još uvek sankcionišu popularisanje i reklamiranje istog....tako da....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA