≫ 

Portparol oštro odgovorio na tvrdnje da je princ Čarls komentarisao boju kože Harijeve dece

Iz kabineta princa Čarlsa demantuju da je komentarisao boju kože svojih unuka

  • 0
Princ Čarls, princ Hari Foto: Tanjug/AP

Iz kabineta princa Čarlsa demantovali su da je on član kraljevske porodice koji je spekulisao o boji kože dece vojvode i vojvotkinje od Saseksa. Spekulacije, koje su iznete u jednoj knjizi, iz kabineta su nazvali fikcijom.

Američki novinar i autor, Kristofer Andersen, bivši urednik magazina "People", naveo je u knjizi da je princ Čarls taj koji je izneo komentar, i to na dan, kada je u novembru 2017, objavljeno da su se Hari i Megan verili.

U knjizi "Brothers And Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan", Andersen piše da je princ vojvotkinji od Kornvola rekao: "Pitam se na šta će im ličiti deca".

Tada je Kamila navodno odgovorila: "Pa, biće predivna, uverena sam", na šta je, kako se navodi u knjizi, Čarls odgovorio: "Mislio sam na ten dece".

Iz Čarlsovog kabineta su demantovali da se ovo dogodilo.

- Ovo je fikcija i nije vredno daljeg komentarisanja - rekao je portparol kabineta.

Podsetimo, Hari i Megan optužili su člana porodice za rasizam tokom čuvenog intervjua za Opru Vinfri, koji je emitovan ranije ove godine.

Megan je rekla da je, kada je bila trudna sa Arčijem, neimenovani član kraljevske porodice ostavio pitanje o tome koliko će "dete biti tamno kada se rodi".

Vojvotkinja tada nije želela da odgovori na pitanje Opre Vinfri ko je od članova kraljevske porodice potegao to pitanje, ističući da bi to "bilo veoma štetno".

I princ Hari je odbio da pruži više detalja: "Nikad neću otkriti taj razgovor. U to vreme je to bilo jako čudno, bio sam prilično šokiran", rekao je Hari.

Video: Evo šta su Megan i princ Hari rekli o kraljevskoj bebi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA