≫ 

Američki političar prikazao Yuga kao neuspeh, ljudi mu odmah odgovorili: Nemaš moj glas

Kao i užasni socijalistički sistem iz kojeg dolazi, to je gomila smeća, rekao je o Yugu

  • 10
Kevin Rinke Yugo Mičigen guverner

Printskrin: Facebook/Kevin Rinke

Prošle nedelje na društvenim mrežama se pojavio promotivni spot muškarca koji je kandidat za guvernera Mičigena. On je u spotu kao "neuspeh" prikazao 30-ak godina star Yugo, što je privuklo pažnju.

Kevin Rinke je šezdesetogodišnji konzervativni biznismen, bogataš čiji su roditelji držali brojne salone automobila. Upravo iz tih razloga odlučio je da se u spotu slika sa Pontijakom GTO iz 1969, koji mu je poslužio kao metafora za sve dobro što predstavlja tekovina njegovog porodičnog nasleđa.

Sa druge strane, antiteza za sve ono što ne valja, i što bi Mičigen postao ako ga glasači ne izaberu, poslužio je Yugo.

- Kao i užasni socijalistički sistem iz kojeg dolazi, to je gomila smeća - govori Rinke o Yugu u snimku.

On je za guvernerku Mičigena Grečem Vitmer rekao da se ponaša kao "kraljica, a ne kao guverner", dodajući da je ona "Yugo".

Na spot iz kampanje se osvrnuo novinar Džejson Torčinski, inače poznat po brojnim objavama vezanim za Yugo automobile, s obzirom da i sam poseduje jedan primerak.

Opšti stav u komentarima je da Yugo svakako nije bio sjajan auto, ali da je kandidat za guvernera Mičigena svakako preterao sa komparacijom.

Spot je izazvao i lavinu komentara na Fejsbuk profilu političara, u kojima su neki jasno istakli da li će glasati za njega.

- Vređaš Yuga? Upravo si izgubio moj glas - napisao je jedan korisnik, dok je drugi pitao da li je "Yugo neuspeh zbog komunizma?"

Video: Rus prekrio Ladu tepisima: Drumovima pleni tapiserija na točkovima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • amerika

    30. novembar 2021 | 23:16

    Uzasni socialisticki rezim je 1000× bolji od kapitalistickog rezima, sve je bilo besplatno I jos su zaposleni dobijali stanove, a sta ima besplatno u kapitalizmu, nista...

  • Bhm

    30. novembar 2021 | 23:46

    Napravi ti frajeru trotinet za 3000 dolara a ne automobil pa se javi!Tvoj auto je kostao petnaest ili dvadeset tih Yuga i zato ne s...

  • 321..

    30. novembar 2021 | 23:30

    Odvratan ćovek, takvih ima samo u Americi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA