Nastavnica dobila otkaz zbog snimka na kome izvodi striptiz: Obrisala je video, ali mi smo ga pronašli

Ona se skida i ostaje samo u provokativnom donjem vešu i halterima, a najbolje je da i sami pogledate

  • 3

Profesorka ruskog jezika i književnosti Viktorija Kaširina dobila je otkaz u jednoj privatnoj moskovskoj školi zbog pomalo eksplicitnog snimka koji je objavila na Instagramu.

Nastavnica je objavila na svom Instagramu škakljiv video u kome izvodi striptiz i ostaje u provokativnom donjem vešu sa halterima, a ubrzo su snimak otkrili i njeni đaci i on se proširio među njima.

Jedna djevojčica šestog razreda osnovne škole je prva videla ovaj snimak i o svemu obavestila svoju majku, koja je učiteljici uputila besnu poruku i od nje zatražila da video hitno ukloni ili da "zaključa" svoj profil na spomenutoj društvenoj mreži.

Nakon što je Kaširina to odbila da uradi, slučaj je završio ispred uprave škole, a koja je uz blagoslov direktora i osnivača akademije odlučila da je nastavnici najbolje dati otkaz.

Advokati Mihail Žukov i Inessa Rjabinina upozorili su da VIktorija ima jako male šanse ispred suda ako se odluči na tužbu.

Ona je priznala da se već duže vreme bavi plesom oko šipke i da joj je bila želja da snimi klip te vrste i da on svakako nije bio namenjen tome da ga vide učenici.

- Otkaz smatram apsolutno nepravednim jer nisam učinila ništa što je bilo u suprotnosti s pravilima mog ugovora o radu. A što se nemoralnog ponašanja tiče, na temelju koga sam dobila otkaz, to je vrlo apstraktan koncept - rekla je Kaširina, dok portal "Life" priči dodaje da mlada dama više nije sigurna hoće li uopšte nastaviti karijeru prosvetne radnice.

Ona je provokativni snimak sa svog Instagrama obrisala, ali kao i sve, i on je ostao na Internetu i mi smo ga pronašli, a vi ga možete pogledati na početku teksta.


Video: Dostava hrane u toplesu: Jedinstveno rešenje striptiz kluba u Portlandu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA