Priredila šou i za svatove: Umesto prvog plesa mlada u tangama odigrala erotski ples u krilu mladoženji

Čini se da polako tradicionalni prvi ples mladenaca na svadbi odlazi u zaborav

  • 5

Novo vreme, novi običaji! Svesni smo da se neke tradicije menjaju i prilagođavaju modernim vremenima, međutim, na ovakav "napredak" baš i nismo računali.

Jedan od osnovnih običaja na svadbama jeste svakako tradicionalni prvi ples novopečenih mladenaca, koji otvara svako veselje. Međutim, izgleda da se i to menja, što nam pokazuje i snimak sa jedne svadbe na Floridi.

Na njemu vidimo da je mlada odlučila da umesto prvog plesa s mužem, priredi vreli ugođaj svom svežem supružniku - ples u krilu koji je karakterističan za striptiz barove.

I nije se zaustavila samo na tome, već je imala i specijalnu "venčanicu" koja je bila skroz providna pozadi ili je takoreći nije ni bilo, pa su svi svatovi mogli da vide njenu zadnjicu u tangama. Takođe, njoj su se u njenom performansu pridružile i kuma i deveruše.

E sad, da li su prvu bračnu noć proveli ipak tradicionalnije ili je i ona bila "posebna" uz deveruše i kumu, možemo samo da pretpostavljamo.

Video mladinog performansa na svadbi možete pogledati na početku ovog teksta, a on je u međuvremen u obrisan sa Instagram naloga na kom je bio objavljen.

Video: Po mladu dolazi bager, svatovi na veselje traktorom: Neobična venčanja u Srbiji hit na mrežama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA