≫ 

Obezbeđenje šamaralo i davilo civile: Svađa na aerodromu eskalirala u makljažu, vadili se pištolji

Opšti haos na aerodromu za međunarodne letove u Majamiju

  • 2

Odloženi čarter letovi probudili su bes kod nezadovoljnih putnika. Jedan od njih se osmelio i oduzeo ključeve od vozila za prtljag.

Zaposleni aerodroma su prijavili slučaj obezbeđenju. Posle kratke rasprave radnik obezbeđenja je svom silom fizički napao civila sa ključevima. Napadnuti muškarac je učinio fatalnu grešku pošto ga je uhvatio za ruku, što je dalo dozvolu za samoodbranu i grublji pristup.

Prvo ga je bacio na pod šamarom, pa ga je sa istog digao, držeći mu "kragnu" za vratom, kako bi muškarac ispustio ključeve. Krenuo je haos i buka, a neki od prisutnih su nasrnuli na radnika obezbeđenja.

U jednom momentu je radnik obezbeđenja čak izvadio i pištolj. Na kraju, dve osobe su uhapšene.

Tuču pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Panika na aerodromu zbog sumnjivog paketa: Pogledajte kako specijalci proveravaju šta je u njemu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Duks

    20. januar 2022 | 11:01

    Da se ovo kojim slucajem dogodilo u Srbiji, rekli bi da smo divljaci. Ali posto se dogodilo u SAD, onda je samo napad na sluzbeno lice koje je odgovorilo nuznom samoodbranom.

  • Sofronije

    20. januar 2022 | 09:02

    Sve go buzdovan do buzdovana znam da je najnezahvalnije raditi sa ljudima ali ipak neka granica mora da postoji kad coveku das oruzije i ovlascenja da upotrebi silu moras da znas da li je on psiholoski podoban da takvu vrstu ovlascenja podnese i iznese na pravi nacin

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA